Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147669
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

gra aktorska- słaba, klimat- brak, scenariusz- brak, akcja- brak, napięcie- brak, muzyka- no
może być. ZALETA- można dotrwać do końca.. A tak serio, film słaby, nudny, efekty jak na
początku lat 90tych, aktorzy męczą się w swoich rolach. Żal mi Pattisona że dał się tak
zaszufladkować, Kristen Stewart mi nie żal bo za grosz nie potrafi grać i dziwi mnie to że po
takim okresie jaki już gra tą rolę nie potrafi się wczuć w swoją postać! Acha i jeszcze jedno-
Zauważyliście że za każdym razem gdy pokazane jest nocne niebo to Księżyc zawsze jest w
pełni? Kurcze NAJDŁUŻSZA pełnia w historii :))))

impaler1

Zgadzam się:D

impaler1

haha jaka recenzja :D

ocenił(a) film na 2
impaler1

Zgadzam się w 100% :D

impaler1

Widziałeś to wogóle ?

ocenił(a) film na 2
MaryCullen

Chyba to oczywiste że oglądał? Bez oglądania nie da się napisać tego -,-

FightClub_2

Po przeczytaniu kilku twoich opini, da się !

ocenił(a) film na 2
MaryCullen

Eh tylko problem w tym że ja oglądałam ten film w całości. Więc nie wygaduj takich bzdur.

FightClub_2

To nie bzdury. A pozatym to nie ciebie pytałam tylko "impaler1 "

ocenił(a) film na 2
MaryCullen

To weź pisz w odnośniku do "impaler1" a nie do mnie.

FightClub_2

Pod moim komentarzem jest wyraźnie napisane " w odpowiedzi na post : impaler1

MaryCullen

Spadaj, zawsze OCENIAM filmy obejrzane w całości, (zobacz w moim profilu mój opis). Wiem że jesteś fanką tego gówna, więc się nie czepiaj.

impaler1

Ale się nie znasz.

MaryCullen

a wiedz że się znam, i to dobrze.

impaler1

Nie widać...

MaryCullen

Dobra małolata, spadaj i nie pisz do mnie więcej. Pa

FightClub_2

Kolejna zraniona fanka durnej serii.

impaler1

Heh, nie zauważyłam. To tłumaczy, dlaczego Dżejkob jest wilkołakiem 24/7. :) Z jednym się tylko nie zgodzę: efekty specjalne na początku lat 90. były lepsze. :D

ocenił(a) film na 2
sand_witch101

zgadzam się z powyższym.
Ja sam oglądam filmy zanim ocenię i może jakimś kinomaniakiem nie jestem, ale wiem jedno: Zmierzch ogólnie jest do dupy, ale ta część to po prostu kpina. W życiu bym na to nie poszedł do kina, ledwo wytrwałem do końca. Akcja stoi w miejscu, steward przez cały czas miała dokładnie taki sam wyraz twarzy, Lightman by nie miał pojęcia czy kłamie czy nie. Pattison moim zdaniem nie jest tak przystojny jak o nim mówią, a w tym filmie był na dodatek beznadziejny. O ile pierwszy Zmierzch był do przyjęcia, pozostałe części jako tako, o tyle za tę to powinni kogoś skrócić o głowę.

KapitanS

He he, zgadzam się.

sand_witch101

Ha ha , jeżeli weźmiesz pod uwagę np. Park Jurajski to na pewno były wtedy lepsze. Pozdrawiam.