Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147669
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

Czytał już ktoś nową książkę Meyer "Intruz"? Myślę że jest ciekawa i wciągająca. Bardzo bym się ucieszyła gdyby ją też nakręcili.

ocenił(a) film na 3
monika_8916

Aktualnie czytam, fajne - choć akcja jeszcze się nie rozwinęła; i wciąż wolę sagę Zmierzch xD. Z pewnością nakręcą, a to przyniesie Pani Meyer kolejne miliony ;).

Karus

wg. mnie ksiazka zajebiscie wciagajaca xD fajna ciekawe tylko jak nakreca
te 'dwa swiaty" wagabundy i melanie xd

Apotamkin

macie może Intruza na ebook'u jesli tak to bede wdzieczna za presłanie jej na meila monalisa00@wp.pl a mam takie jeszcze pytanie macie może przewodnik po zmierzchu na kompie?? bo widziałam ten przewodnik na jakimś chomiku ale nie moge go ściagnąć wielkie dzieki za odpowiedź i pozdrawiam

monalisa00

Ja wczoraj kupiłam "Intruza" i nie mogę się doczekać, kiedy wreszcie otworzę tą książkę. Na razie się powstrzymuję, ponieważ czytam jeszcze inne książki a na tej chcę skupić całą moją uwagę ;)

sikorka94

Ja już przeczytałam, całego "Intruza":D
Początek trochę denny, bo nie ma akcji, ale później to już się fajnie rozkręca xD
Polecam wszystkim:]

I też chciałabym żeby była ekranizacja tej książki:D:D:D:D

monika_8916

Moim zdaniem książka jest świetna, kiedy już wciągnie nie da się od niej oderwać. Genialna historia opisany w niesamowity sposób.
a co do filmu, to mógłby być ciekawy, o ile go nie zwalą, jak to często lubią robić ;P

czeresniowa

Informacja potwierdzona, Intruz zostanie nakręcony :)

ocenił(a) film na 7
monika_8916

Czytalam "Zmierzch", "Intruza". Bardziej podobalo mi sie to drugie :) choc Zmierzch tez ma swoje dobre strony ;) rowniez mi obilo sie o uszy, ze Intruz bedzie krecony... pozdrawiam

monika_8916

naprawdę ta książka jest taka fajna? co prawda mam ją w formie e-booka ale jakoś nie mogę się wziąć za czytanie... jak zrobiło się głośno o S.Meyer to tak patrzyłam mniej więcej o czym jest Intruz i jakkoś mnie to wzytno nie zainteresowało, pewnie dlatgeo nie mogę się zebrać do czytania...

p.s. jakby ktoś chciał e-booka to pisać na maila fisia.mt@interia.pl

:)

ocenił(a) film na 7
fisia_mt

wg mnie jest spoko, wiec polecam do przeczytania. tylko nie patrz od razu
na koniec, bo nie bedziesz miala niespodzianki he

gosiaaczek87

Ale poczatek jest nudny. To trzeba przyznac. W Sadze bylo inaczej. Tam wciagalo od poczatku. Ale bez obaw "Intruz" pozniej tez daje czadu ;]