Czytał już ktoś nową książkę Meyer "Intruz"? Myślę że jest ciekawa i wciągająca. Bardzo bym się ucieszyła gdyby ją też nakręcili.
Aktualnie czytam, fajne - choć akcja jeszcze się nie rozwinęła; i wciąż wolę sagę Zmierzch xD. Z pewnością nakręcą, a to przyniesie Pani Meyer kolejne miliony ;).
wg. mnie ksiazka zajebiscie wciagajaca xD fajna ciekawe tylko jak nakreca
te 'dwa swiaty" wagabundy i melanie xd
macie może Intruza na ebook'u jesli tak to bede wdzieczna za presłanie jej na meila monalisa00@wp.pl a mam takie jeszcze pytanie macie może przewodnik po zmierzchu na kompie?? bo widziałam ten przewodnik na jakimś chomiku ale nie moge go ściagnąć wielkie dzieki za odpowiedź i pozdrawiam
Ja wczoraj kupiłam "Intruza" i nie mogę się doczekać, kiedy wreszcie otworzę tą książkę. Na razie się powstrzymuję, ponieważ czytam jeszcze inne książki a na tej chcę skupić całą moją uwagę ;)
Ja już przeczytałam, całego "Intruza":D
Początek trochę denny, bo nie ma akcji, ale później to już się fajnie rozkręca xD
Polecam wszystkim:]
I też chciałabym żeby była ekranizacja tej książki:D:D:D:D
Moim zdaniem książka jest świetna, kiedy już wciągnie nie da się od niej oderwać. Genialna historia opisany w niesamowity sposób.
a co do filmu, to mógłby być ciekawy, o ile go nie zwalą, jak to często lubią robić ;P
Czytalam "Zmierzch", "Intruza". Bardziej podobalo mi sie to drugie :) choc Zmierzch tez ma swoje dobre strony ;) rowniez mi obilo sie o uszy, ze Intruz bedzie krecony... pozdrawiam
naprawdę ta książka jest taka fajna? co prawda mam ją w formie e-booka ale jakoś nie mogę się wziąć za czytanie... jak zrobiło się głośno o S.Meyer to tak patrzyłam mniej więcej o czym jest Intruz i jakkoś mnie to wzytno nie zainteresowało, pewnie dlatgeo nie mogę się zebrać do czytania...
p.s. jakby ktoś chciał e-booka to pisać na maila fisia.mt@interia.pl
:)
wg mnie jest spoko, wiec polecam do przeczytania. tylko nie patrz od razu
na koniec, bo nie bedziesz miala niespodzianki he