Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147678
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

DO PREMIERY FILMU ZOSTALO JUZ TYKO KILKA MIESIECY. OSOBISCIE NIE MOE SIE JUZ DOCZEKAC BO WEDLUG MNIE OSTATNIA CZESC BYLA NAJLEPSZA? KTORA CZESC WAM NAJBARDZIEJ SIE PODOBALA?

ocenił(a) film na 4
moviemoments

Mi osobiście najbardziej podobało się "Zaćmienie " Najwięcej się działo i było ciekawie ;]

Również nie mogę się doczekać tej ekranizacji :DD mam nadzieję że będzie jeszcze lepsza niż poprzednie

vampirek_

Ja najlepiej wspominam czytanie "przed świtem"... pewnie dlatego, że jest to jedyna cześć, którą czytałam bez wcześniejszego obejrzenia filmu...;) Teraz z niecierpliwością czekam na ekranizację...

magdzik091

Ja już poprostu nie wytrzymuję! Dlaczego premiera musi być tak daleko?! Prędzej się zabiję ze zniecierpliwienia....
Osobiście najbardziej mi się podoba ostatnia część, podobno w filmie maja być bardzo erotyczne sceny, i film ma być od 16 lat. Ale mam szczęście że już dawno skończyłam nawet 18 ;]]]]

ocenił(a) film na 4
magdzik091

No ja wszystkie książki z tej sagi czytałam przed obejrzeniem filmów ;]

ocenił(a) film na 10
moviemoments

Ja uwielbiam wszystkie części każda jest pod swoim względem wyjątkowa i ma swój charakter...Czwartej także nie mogę się doczekać...bo dzieje się w niej naprawdę wiele i jestem ciekawa jak nasi producenci spiszą się i tym razem...
Choć prawdopodobnie nie będę miała jak jechać do kina gdyż jestem za granicą w robocie ale film napewno najpierw pobiorę a później kupię w oryg. DVD jak poprzednie części oczywiście:D
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
moviemoments

Szczerze mówiąc to jedynka mi przypadła do gustu mimo tego iż nie jestem wielką fanką Zmierzchu.

ocenił(a) film na 6
platyna_2

Jak na razie jedynka rządzi. Zobaczymy co będzie w Przed Świtem ;D
Nie mogę się doczekać !;P

ocenił(a) film na 4
basia95balicka

Nie ty jedna ;] <3

moviemoments

moviemoments odpisuje Ksiezyc w nowiu , Srodek Zmierzchu bardzo i czekam dalej na Przed Switem.