DO PREMIERY FILMU ZOSTALO JUZ TYKO KILKA MIESIECY. OSOBISCIE NIE MOE SIE JUZ DOCZEKAC BO WEDLUG MNIE OSTATNIA CZESC BYLA NAJLEPSZA? KTORA CZESC WAM NAJBARDZIEJ SIE PODOBALA?
Mi osobiście najbardziej podobało się "Zaćmienie " Najwięcej się działo i było ciekawie ;]
Również nie mogę się doczekać tej ekranizacji :DD mam nadzieję że będzie jeszcze lepsza niż poprzednie
Ja najlepiej wspominam czytanie "przed świtem"... pewnie dlatego, że jest to jedyna cześć, którą czytałam bez wcześniejszego obejrzenia filmu...;) Teraz z niecierpliwością czekam na ekranizację...
Ja już poprostu nie wytrzymuję! Dlaczego premiera musi być tak daleko?! Prędzej się zabiję ze zniecierpliwienia....
Osobiście najbardziej mi się podoba ostatnia część, podobno w filmie maja być bardzo erotyczne sceny, i film ma być od 16 lat. Ale mam szczęście że już dawno skończyłam nawet 18 ;]]]]
Ja uwielbiam wszystkie części każda jest pod swoim względem wyjątkowa i ma swój charakter...Czwartej także nie mogę się doczekać...bo dzieje się w niej naprawdę wiele i jestem ciekawa jak nasi producenci spiszą się i tym razem...
Choć prawdopodobnie nie będę miała jak jechać do kina gdyż jestem za granicą w robocie ale film napewno najpierw pobiorę a później kupię w oryg. DVD jak poprzednie części oczywiście:D
Pozdrawiam
Szczerze mówiąc to jedynka mi przypadła do gustu mimo tego iż nie jestem wielką fanką Zmierzchu.
Jak na razie jedynka rządzi. Zobaczymy co będzie w Przed Świtem ;D
Nie mogę się doczekać !;P