Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147696
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

Już bym chciała obejrzeć ten film! Jestem wielką fanką serii książkowej. Filmy jak na razie były dobre, ale nie zachwyciły mnie. Oczywiście wnerwiała mnie Kristen, ale chyba nie tylko mnie. ;)
No ale książki są po prostu świetne, więc już nie mogę się doczekać filmu! Jestem strasznie ciekawa, jak to wszystko pokażą, na czym się skończy i czym Bella-wampir będzie się różnić od poprzedniej?

No, ja też czekam ze zniecierpliwością na premierę... omg, oszaleć można od tego czekania ;) Apropo, dlaczego wnerwiała cię Kristen, w jakim sensie?

moni16

Z tym końcem świata nie do końca jestem pewien, ale zmierzch to będzie kupa na 100% ! Omni du Orbus

użytkownik usunięty
moni16

Szczerze mówiąc nie uważam jej za zbyt dobrą aktorkę, jest trochę sztuczna, a poza tym nieco inaczej wyobrażałam sobie Bellę. Ale jużnajnajbardziej denerwują mnie te jej wiecznie otwarte usta, jak u małego dziecka z zatkanym nosem! Czy ona nie umie oddychać przez nos? No, ale nie jest taka tragiczna, da się oglądać. :) Inni aktorzy to rekompensują. ;)

No, masz rację ;)

ocenił(a) film na 10
moni16

Według mnie Kristen nie jest do końca sztuczna tylko raczej inaczej interpretuje zachowanie Belli i dlatego inaczej to gra. A filmu po prostu nie mogę się doczekać. Jak dobrze, że zostało tylko 18 dni!

ola201004

Tylko 18 dni.... Oszaleć można.... ;)