Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147669
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

Kilka pytań :)

ocenił(a) film na 7

1.W jednej ze scen pokazany jest ojciec Belli i obok niego jakaś kobieta. Kim ona jest ?
2.Co to znaczy wpoić się, i czy w ogóle jest to możliwe że Jacob wpoił się w niemowlę ?
3.I ostatnie pytanie, a właściwie mała uwaga czy tylko ja miałam takie wrażenie, że Bella w scenie
ślubu, gdy prowadzi ją jej ojciec robi dziwne miny ? xD

ocenił(a) film na 4
Azja_555

dziwne miny? Bella? xD

ocenił(a) film na 7
myushka

Haha :) No tak xD Chodziło mi oczywiście o Kristen Stewart .

ocenił(a) film na 4
Azja_555

w scenie ślubu Kristen starała się baaardzo mocno o mimikę wyrażającą napięcie i stres, ale odniosłam wrażenie, że ma atak jakieś padaczki, jakaś hiperwentylacja i że zaraz zejdzie. A buzia ani drgnęła :(

Azja_555

1. Chodzi Ci o Reneè? Czy o Sue? Jedna to mama Belli, a druga narzeczona Charliego.
2. Ten cytat idealnie to wyjaśni:
"Kiedy zapatrzyłem się w porcelanową buźkę maleństwa, które w połowie było wampirem, a w połowie człowiekiem, wszystko co miało dla mnie jakiekolwiek znaczenie, uleciało ze mnie – niczym pęk balonów uwolnionych serią cięć (…) Nie dryfowałem jednak. W miejscu trzymała mnie nowa więź – o stokroć silniejsza niż tamte razem wzięte. Jedna więź, ale jakby ich milion. I nie sznurków od balonów, tylko stalowych kabli łączących mnie z jedną rzeczą – z centrum wszechświata. Rozumiałem to już – rozumiałem, gdzie ono leży. Nigdy wcześniej nie dostrzegałem tej symetrii w budowie kosmosu, ale nagle uznałem ją za oczywistość. To nie ziemska grawitacja sprawiała, że stałem, tam gdzie stałem. Tylko nowo narodzona dziewczynka w ramionach blond wampirzycy. Renesmee."