Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147678
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

Książka była świetna. Ale filmy prawie odchodzą od książki szczególnie Twilight(Zmierzch). Mam nadzieję że ta część nie będzie tak beznadziejna jak Twilight i New Moon. Książka o wiele wiele lepsza! Książki polecam bo przeczytałam już wszystkie cztery dwa razy. :)

Ginny-Weasley

bez przesady. co jak co, ale twilight trzyma się w miarę książki. a new moon było nawet fajne, każda kolejna część jest lepsza.

Ginny-Weasley

Całkowicie się zgadzam, jedynka w dużej mierze różni się od książki, kończę właśnie dwójkę i tu było coraz lepiej. mam nadzieję że czwórka mnie nie zawiedzie:)

buma24

mi w jedynce w filmie podobal sie moment z wiatrakiem:)Ten watek lepiej byl ukazany niz w ksiazce.ja przeczytalam wszystkie 4czesci i ,,Drugie zycie Bree Tanner,, tej nowonarodzonej ktora zobili Volturi na koniec. Fajne mam nadzieje ze zekranizuja:)

Ginny-Weasley

Filmy mogą być, ale jakoś nie mogę się w nie wczuć. Kto przeczytał całą sagę postrzega to całkiem inaczej. Nie ma to jak dobra książka:)
(do sąsiadki nade mną: jeszcze raz obejrzalam film, bo nie załapałam z tym wiatrakiem:))) Teraz rozumiem.Pięknya scena.)