Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147696
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

Kiedyś przez przypadek skoczyłem na gwóźdź , wtedy lepiej się bawiłem niż na tym filmie.

northrock

Ta, jasne... ;/

moni16

Jakże błyskotliwa odpowiedź.

northrock

No skoro lepiej się bawiłeś, kiedy rozjebałeś sobie stopę, niż na tym filmie, to ja jestem Hanka Montana.

moni16

Takie wulgarne słownictwo, plasuję ciebie i ten film w jednej kategorii.

northrock

Acha. ;/

moni16

Moniko, brutalna prawda jest taka, że nie grzeszysz intelektem. Przykro mi.

ocenił(a) film na 10
northrock

Ty grzeszysz nim tak , że ,,Przykro mi'' to za mało.

ocenił(a) film na 10
northrock

a ty kim jesteś? może nie jesteś wulgarny ale poziom twojej pierwszej wypowiedzi był tak błyskotliwy , jak twój awatar. lepiej podaj swoją kategorię , a nie obrażasz dziewczynę.

uszy03zarrr

Zacznę od tego iż zdania piszemy z dużej litery, proszę nie kalecz ojczystej mowy. Uszy03zarrr nie odpowiadam za bycie szczerym, nie sądzę abym obraził Monikę, bycie przewrażliwionym to też wada. Kategorię pozostawię w domyśle, z oczywistych względów. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
northrock

Szczery? Nazywaj to jak chcesz , jak nie masz jak zacząć to czepiasz się tego , że szybko piszę , bo celowo nie napisałem z małej litery na początku zdania . Pouczać to cię mogą w przedszkolu , a mnie młody zostaw w spokoju.
Sam inteligencją nie grzeszysz a czepiasz się innych, porównanie filmu Sagi do twojego zdarzenia z gwoździem , jest tak błyskotliwe jak twój awatar. Ale pisałem już o tym. Film jest nudny ale oddaje to co jest zawarte w książce .
A co twojej kategorii , skoro wpisujesz film Sagi i wulgarność do jednej kategorii , to twoja jest oczywista . Zostawiłeś ją w domyśle z oczywistych względów ? Ciekawe jakie to względy , bo oczywiste jest to , że twój intelekt nie jest zbyt wysoki , skoro tak szybko szufladkujesz fankę Sagi , znając tylko jej opinie na temat twojej żałosnej wypowiedzi.

uszy03zarrr

No No ! Cóż za poruszenie! Mój wiek pozostanie tajemnicą, ponieważ nie jest to miejsce ani czas na takie przechwałki. Co do mojego awatara i wypowiedzi to proponuję zapoznać się w encyklopedii z takim hasłem jak "czarny humor" , polecam naprawdę warto.

northrock

To nie było potrzebne, naprawdę.

ocenił(a) film na 10
moni16

Co było niepotrzebne? Chłopak karze mi się zapoznać z encyklopedią , a sam do niej nie zajrzał . To jakiś dzieciak , a ciągle mnie poucza , a Ciebie obraża . Wiesz co jest niepotrzebne? northrock i jego ,,Lipa'' , chłopak myśli , że pisze groteską . A niepotrzebnie zaśmieca ,,największy polski serwis internetowy poświęcony filmom''

uszy03zarrr

To jakiś psychol pewnie.