... ze wszystkich wg. mnie.
Ja rozumiem dziewczynki, ktore chca przezyc taka milosc (dlatego zauroczenie Edwardem nie Pattisonem ;)) no ale jak mozna dac temu filmowi 10/10?!
Za duzo w tej czesci pierdół, tak naprawde akcja stała w miejscu. Nic nie szło do przodu. Bella była w ciąży, coraz bardziej chora i zmęczona, czekanie na jakąś akcję... a jak już się coś pojawiło (piszę o porodzie) to było to tak chaotyczne i obrzydliwe, że jakos nie mogłam tego oglądać.
Wiążę wielkie nadzieje z 2 częścia, obym się nie zawiodła.
Bardzo chcialabym napisac ze sie nie zgadzam, bo od poczatku sledze historie Belli i Edwarda, moze nie jestem fanka, ale podobala mi sie ksiazka, wiec i film chetnie obejrzalam, ale niestety popieram Cie w 100%... Dlugo czekalam na premiere, szlam do kina z nadzieja na swietny film...a byl tylko znosny, sceny strasznie sie dluzyly, zero akcji (!), no i po obejrzeniu juz wiem, dlaczego film poczatkowo mial byc od 18 lat... Moim zdaniem niepotrzebnie ta czesc zostala podzielona...bo prawdziwa akcja zaczela sie pod koniec tego filmu i rozkreci sie w drugiej polowie, czyli pozostaje nam czekac do nastepnego roku.