Moim zdaniem to jest najlepsza część ze wszystkich. Zawiera wszystkie cechy, które wspaniały
film powinien posiadać: elementy horroru, romansu i oczywiście wspaniałych aktorów. Nadal
zostaję fanką Edwarda, aczkolwiek Bella również idealnie sobie radzi.
To musisz być na prawdę wielką fanką żeby to coś bo filmem tego nie nazwę nazwać najlepszą częścią. Obejrzałam wszystkie i od początku mi się ten film nie podobał. 1 i 2 cześć były do zniesienia ale ta ostatnia to zwykła strata czasu. Kristen kompletnie nie potrafi grać. Nie bez powodu film dostał złotą maline
Nie zgadzam sie.
Według mnie najlepsza jest ostatnia cześć choc cieżko ogląda sie wszystkie części tej sagi ze względu na tragiczna grę Pattinsona i Stewart.
nie jestem fanka tej sagi, ale obejrzałam wszystko, i z pełnym przekonaniem moge powiedziec, ze ta czesc jest najgorsza. nic sie nie dzieje tak naprawde. Bella sb siedzi godzine i zle sie czuje. zrobili z tego nastoletnie matki normalnie xd. nie musieli robic 2 czesci
Elementy horroru? Gdzie? Wspaniali aktorzy? Kristen przy ołtarzu wyglądała jakby dostała rozwolnienia, o reszcie ferajny nie wspominając. Przed obejrzeniem filmu myślałam, że ludzie przesadzają i film nie jest zły, ale po obejrzeniu stwierdzam, że mieli racje (oprucz zdjęć i efektów bo to jest na medal).