Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147653
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

Moim zdaniem to jest najlepsza część ze wszystkich. Zawiera wszystkie cechy, które wspaniały
film powinien posiadać: elementy horroru, romansu i oczywiście wspaniałych aktorów. Nadal
zostaję fanką Edwarda, aczkolwiek Bella również idealnie sobie radzi.

ocenił(a) film na 3
Marta_filweb_11

W tym filmie nie ma ani elementów horroru, a tym bardziej wspaniałych aktorów.

ocenił(a) film na 4
Marta_filweb_11

To musisz być na prawdę wielką fanką żeby to coś bo filmem tego nie nazwę nazwać najlepszą częścią. Obejrzałam wszystkie i od początku mi się ten film nie podobał. 1 i 2 cześć były do zniesienia ale ta ostatnia to zwykła strata czasu. Kristen kompletnie nie potrafi grać. Nie bez powodu film dostał złotą maline

Marta_filweb_11

W 100% się z tobą zgadzam! Najlepsza część ze wszystkich u mnie ma dyszkę ;)

Marta_filweb_11

Nie zgadzam sie.
Według mnie najlepsza jest ostatnia cześć choc cieżko ogląda sie wszystkie części tej sagi ze względu na tragiczna grę Pattinsona i Stewart.

Marta_filweb_11

nie jestem fanka tej sagi, ale obejrzałam wszystko, i z pełnym przekonaniem moge powiedziec, ze ta czesc jest najgorsza. nic sie nie dzieje tak naprawde. Bella sb siedzi godzine i zle sie czuje. zrobili z tego nastoletnie matki normalnie xd. nie musieli robic 2 czesci

użytkownik usunięty
Marta_filweb_11

Elementy horroru? Gdzie? Wspaniali aktorzy? Kristen przy ołtarzu wyglądała jakby dostała rozwolnienia, o reszcie ferajny nie wspominając. Przed obejrzeniem filmu myślałam, że ludzie przesadzają i film nie jest zły, ale po obejrzeniu stwierdzam, że mieli racje (oprucz zdjęć i efektów bo to jest na medal).

hehe :D

Marta_filweb_11

Prawdę mówiąc, to - mimo że nie widziałam wszystkich części - to tę dało się najbardziej oglądać ze wszystkich. Przynajmniej nie nużyła, chociaż do arcydzieła jej daleko.