Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147669
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

Nieporozumienie

ocenił(a) film na 1

Pytam się co to miało być? Scena w której Bella się ,,przełamuje" do tyłu!!! Ludzie przecież to jest śmieszne!!! Ta scena była żenująca!!! Dla mnie ocena 1 - bezsprzecznie!

ocenił(a) film na 3
Dark_Cat

Też dałam jeden.Dla mnie w tym filmie nie ma nic,ale to nic ciekawego.Może dlatego,że wychowałam się w epoce "Wywiadu z wampirem" i "Draculi" Coppoli...

ocenił(a) film na 1
aerivin

Dokładnie!!! A ta charakteryzacja wampirów - masakra!

ocenił(a) film na 8
Dark_Cat

Resztę filmów też oceniasz za jedną scenę?

ocenił(a) film na 1
Kurisutianchan

Nie chodzi o jedna scenę - cały film jest pełen takich perełek i nieporozumień. Podałem tylko przykład jednej sceny - ale za to jak żenującej.

ocenił(a) film na 6
Dark_Cat

Wpływ na to miało dziecko które nie było zwykłym dzieckiem, a małym wampirem, płód był przerośnięty i niebezpieczny dla Belli. Z czym masz problem synek?
Saga Zmierzch to co prawda nie takie arcydzieło jak "mała syrenka", ale ogląda się przyjemnie.

Ogólnie ta część sagi nie była jakaś mega inna od poprzednich, więc moje pytanie za 100pkt- Dlaczego oglądasz takie filmy? Bo podejrzewam że nie jestes aż tak głupi żeby, zaczynać serię filmów od środka... czy jestes?

użytkownik usunięty
Dark_Cat

Ubaw po pachy z błędów i głupoty oraz nonsensu całego filmu! A nazwiskiem reżysera można podsumować: jakie nazwisko - taki film!