Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147693
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

Chyba nikt poprócz słitasnych nastolatek tego nie ogląda, chyba, że wcześniej o tym nie słyszał.
Nic do fanów nie mam, ale ja nie rozumiem jak można się tym podniecać. Widziałam pierwszą częśc, przeczytałam kawałek, więcej tego nie przetrawię.
Zaraz podniesie się chór zakochanych w sredwardzie dziewcząt, ale myślę, że są osoby o podobnym zdaniu.

Pink_Phink

Ja fankom nie jestem ale poszłam z czystej ciekawości widziałam poprzednie wiec chyba warto dokonczyć. Powiem tak w kinie nie było ani jedenj osoby ponizej 18 roku zycia, bardzo dużo kobiet w średnim wieku, wiec chyba nie dokońca same nastolatki go oglądają

Kamila9191

Różne rzeczy się zdarzają ;)

Pink_Phink

Dużo moich znajomych nie wie nawet co to jest i ANI RAZU tego nie oglądało i teraz idą na to do kina,bo reklamę ma niezła,w pewnym sensie,tzn.reklamy mówią,iż jest to film wszech czasów co jak wiemy jest kłamstwem.Gdy jednak to obejrzeli stwierdzili,że to shit :D dużo jest takich ludzi,którzy idą do kina,bo idą,niekoniecznie na to co znają i lubią,sama tak chodzę.Moja nauczycielka poszła na to,bo wyczytała,że to horror a jak wyszła to obiecała,że następnym razem sprawdzi na co idzie:D