Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147678
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

Opinia

ocenił(a) film na 3

Powiedziałem sobie że obejrzę ten film i wytrzymałem :|
normalnie masakra myślałem że się porzygam przy niektórych scenach z tych żenujących zachowań i gadek tej całej Belli :/
czy to normalne u facetów? niech żadna baba mi się tu nie odzywa ;)

edit. scena w której ta cała pseud wampiromaniaczka proponuje imię dla tego dziecka :|
Edward Jackob lewdo utrzymałem w sobie kolacje

ocenił(a) film na 3
blackgrucha

Poprzednia wersja nie była najwyższych lotów, ale to jeest przegięcie. Jak dla mnie tp strata czasu.

ocenił(a) film na 10
PolFux

Jestem babą lubie ten film cóż nie podoba Ci się to twoja sprawa :). Ps. dlaczego nie mam sie odzywać??

ocenił(a) film na 4
blackgrucha

jestem kobietą, i mi się film nie podobał. W porównaniu z innymi częściami był...straszny. ta część to porażka. Może wszystkie filmy tej sagi puszczone do tej pory mnie jakoś specjalnie nie zachwyciły, ale po tej części czuje się zdegustowana. Nie podobało mi się. Bella wyglądała strasznie, monologi czasami... porażka. Szkoda gadać. Obejrzałam, bo widziałam wcześniejsze. Obejrzę, pewnie ostatnią część, ale nie czekam na nią z niecierpliwością. Mam nadzieje, że będzie lepsza, choć coś czuje, że może tak nie być. Ale co tam. Proszę, niech nikt mnie nie bije, za moją opinie ;)

Kasik_87

Dla mnie wygląd Belli był właśnie plusem. Wyglądała przerażająco. Charakteryzacja genialna.
@blackgrucha Nie wiem czy znajdziesz tu dużo facetów. ;)
Film moim zdaniem lepszy niż poprzednie. Aż się sama zdziwiłam. ;) To nie znaczy, że był dobry, ale nawet nie irytowały mnie dialogi lub gra aktorska tak bardzo jak w poprzednich częściach (jestem teraz chora, może dlatego? ;P). Najgorsza była według mnie część 3. Chwilami byłam tak zażenowana, że aż głupio było mi patrzeć na ekran.
@Kasik_87 nie rozumiem Twoich obaw o "bicie". Przecież, każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. O ile potrafisz je uzasadnić i wypowiadasz się w sposób kulturalny. Nie bywam na tym forum, ale mam nadzieję, że fani nie linczują, każdej osoby, która wyraża negatywne opinie.

ocenił(a) film na 4
martusia565

wiem, że każdy ma prawo wyrazić swoją opinie, ale czytałam wiele komentarzy pod różnymi dyskusjami filmów i ludzie czasem nie rozumieją, że ktoś może mieć odmienne zdanie niż oni. Ale dobrze, że tu tak nie jest :)