Dla tych co filmu nie widzieli polecam aby zostali na filmie po napisach.
Wczoraj moja koleżanka, której nie spieszyło się do wyjścia doczekała się fragmentu filmu
po napisach końcowych. Niestety sama nie wiem co tam jest bo nie chciała mi powiedzieć
dlatego wybieram się ponownie do kina.
SPOILER!!! SPOILER!!! SPOILER!!! SPOILER!!! SPOILER!!! SPOILER!!!
Dla tych co nie byli jeszcze w kinie to może lepiej tego nie czytać, a ci co już byli to niech sobie uzupełnią wiedzę
tak jak było w zwiastunie, w Volterze idzie sobie kobieta z tacą a na niej list,
podaje go Marucus'owi, on czyta list, narzeka na błedy ortograficzne, i mówi coś w tym stylu: "rodzina Cullen'ów się powiększyla", (z tego co zrozumiałam chodziło o Bellę, ale może o Reenesme, choć nie sądzę, bo oni powinni dowiedziec sie dopiero później)
na to odpowiada chyba Aro "czyli koniec sprawy z Cullenami",
na to Marcus "nie ta sprawa się dopiero zaczęła. Oni mają coś co ja chcę mieć",
głupio się uśmiecha,
po czym zabierają tą babkę a ona zaczyna krzyczeć
a potem dalej lecą napisy
na początku wszyscy byli źli że nie zapalają światła, i zaczeliśmy wychodzić, na szczęście mi tą scenę udało się obejrzeć choć już byłam zupełnie na dole
Wszystko się zgadza, tylko pomyliłaś postacie chyba.
Marcus powiedział, że to koniec sprawy z Cullenami, a Aro powiedział, że ta sprawa się dopiero zaczęła.
A tak to wszystko si :)
Witam małolaty i was drogie panie z kiepskim gustem dla których fabuła, aktorstwo czy dobry smak nie mają znaczenia jeśli jakiś dzieciak w filmie ściągnie t-shirt. Zmierzch to taka Moda na Sukces z wampirami, wilkołakami itp. Ten film nie ma tak naprawdę żadnej sensownej fabuły i tylko kaleczy wizerunek tych stworzeń.
Hah kolejny, który chce być fajny ._. Objechał zmierzch - zadanie wykonane! Yeah!
Mam inną koncepję słowa "fajny" i nie potrzebuje dziecko lansu na facebooku czy innych głupich portalach. Wyraziłem moją opinię i kropka. Zawsze mi możesz udowodnić, że się mylę. Taki sens i urok forum.
Powtórzę się chyba 1000 raz bo niektórzy ludzie nie umieją zrozumieć że każdy lubi co innego!Kwestia gustu!
Czy wy anty-fani naprawdę nie macie co robić tylko wchodzić na każdy temat i pisać jaki to Zmierzch jest beznadziejny?! Jeśli aż tak cię denerwuje zła gra aktorów i kiepska fabuła to ja się pytam po jaką cholere tu wchodzisz i wypisujesz swoje zdanie na temat tego filmu 100 raz z kolei? Nie szkoda ci czasu na taką Mode na sukces jak to napisałeś wyżej? Naprawdę nie rozumiem zachowania takich ludzi jak ty! Nie mam ochoty się z tobą kłócić, bo to bez sensu także jak to przeczytasz nie odpisuj z łaski swojej!!!
Jak masz jakiś problem to przecież nie musisz tego oglądać, ale wchodzić na tą stronę...co cię skłoniło żeby wejść na profil filmu z bezsensowną fabułą??Żegnamy