Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147669
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

Aż taka przerwa między Zaćmieniem a Przed świtem? Czy oni chcą postarzeć wampira? Robert będzie miał przecież 27 lat,a Kristen 23...

ocenił(a) film na 6
Baletto

Myślę, że nie będzie aż takiej przerwy w kręceniu sagi.
Przecież im szybciej nakręcą tym więcej kasiorki zarobią.
Jeśli będą czekać fala Twilightowa będzie dużo słabsza...
Mam nadzieję, że na BD nie będzie trzeba długo czekać.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
daga_7

no, ta przerwa jest wątpliwa. do New Moon tak im się spieszyło, że terminy nie spodobały się reżyserce i zrezygnowała, a tu taka przerwa? albo coś się tu na filmwebie pomyliło, albo stosują metode Harrego Pottera. Tasiemiec się kończy, to trza go opóźnić by napięcie wzrosło i więcej osób polazło do kina.

LeaMao

Popieram, na pewno kręcą coś z tym terminem lub chcą specjalnie poczekać z tym nakręceniem filmu by właśnie te napięcie wzrosło i jak wyjdzie film, fani milionami wkraczali do kin.

Baletto

Przecież nie zyskają na opóźnieniu... Myślę, że na filmweb coś kręci...

Baletto

A z tym wyglądem to wiesz, make-up zdziała cuda :D

Cam4

Też mnie to zaskoczyło, ale podejrzewam, że nawet jeśli wejdzie do kin w 2013-niemożliwe :) to nakręcą go wcześniej, wiec nie będą tacy starzy :) Inną opcją jest np. chęć dania kilku lat Jacobowi, czyli Tylerowi na wydoroślenie. Całkiem możliwe, nie sadzicie? Tym bardziej, że w tej części będzie go całkiem sporo :)

gos_los

Hehe racja poza tym wiecie jaka książka jest gruba ... I jeszcze 3 księgi ;]a ponoć to chcą podzielić na 2 cz. że raz głównym bohaterem jest Bells a raz Jackob ;] To troszkę potrwa