Niesyty chyba nie o to chodziło autorom.. pośmiać się można
Komedia? Jeżeli ty takie coś uważasz za komedię to widocznie jesteś mało inteligentny ( bez urazy) ;/ Rozumiem, że ci się nie podobało, ale do komedii to trochę daleko temu filmowi ;)
Dla mnie też kompletna komedia, oglądałam wczoraj z kumplem i powtarzaliśmy sobie te najbardziej beznadziejne sceny żeby się pośmiać. Moni16, rozumiem że jesteś fanką i przytyki do filmu odbierasz osobiście, ale zauważ proszę brak zależności między uznaniem filmu za zabawny a brakiem inteligencji ; )
Końcowe sceny można nieco naciągnąć, że dramatyczne, niepokojące, zaskakujące. Ale ogólne wrażenie film wywarł na mnie podobnie jak na Tobie - można się pośmiać. Szczególnie scena przemów na weselu, utrzymana zupełnie w konwencji komedii.
Co ty tak marudzisz???? Ten film to dno jak cała zresztą seria. Książek też się to tyczy ;p Jak tobie sie podoba to okej ale według większości ten film jest słaby bo taki w istocie jest :) Sad But True
No właśnie, mi się podoba. Wiem, że większości się to nie podoba, cóż poradzić, ale to nie jest ważne. Ja to lubię, uszanuj to.
ale ja to szanuje ;) chodzi mi o to że z twojej strony nie mam sensu ingerować w każdy temat gdzie ktoś jedzie na ten film ;p Bo i tak nikomu nic nie przegadasz bo skoro ktoś twierdzi że to jest gówno to nie zmieni zdania bo ty uważasz że jest fajny ;) po prostu jest to bezcelowe.