Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147678
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

Właśnie go obejrzałam. Na początku pragnę powiedzieć, że jestem hmm.. tzn. byłam wielką
fanką książek serii, były fantastycznie napisane i dobrze się je czytało. Jednak kiedy
obejrzałam te filmy... z każdą częścią coraz gorzej. A ta !! Naprawdę nieporozumienie 1/10
ten film nic pozytywnego do mojego życia nie wniósł, tylko frustrację i, gdyby nie moja
cudowna, wspaniała przyjaciółką, które z oburzenia i żalu zaczęła się ciąć tępą marchewką
to rzuciłabym się z balkonu ! Nigdy już nie będę tą samą osobą, którą byłam !! 106 minut
kiszenia ogóra. Nie wiem, taka moja opinia. Filmu nie polecam i arrr.... :( MOJA PSYCHIKA
ZGWAŁCONA! dobranoc

Foundation

PRAWDA!

pinkagr

GÓWNO PRAWDA!!

Foundation

Najgorsza czesc z tej calej serii. Renesmee jako brunetka? haha.
Totalna nuda, jedynie zakonczenie mi sie podobalo. za to 2/10

ocenił(a) film na 6
Piper19

Piper19 brunetka? hmm ciekawe bo ja sadze ze raczej jest bardziej rudą niż brunetką;] foundation skoro film az tak Tobie sie nie podobał to nie wiem po co sie meczylas i ogladałas całego.. trzeba było wyłaczyc po 10 minutach i tyle;]

Foundation

Nie ma za co :*

ocenił(a) film na 10
Foundation

Tak samo jak twój ojciec co wieczór.

bella_love_edward

Jak chcecie dobry film o wampirach to polecam underworld,zmierzch to komedia romantyczna z wapirami, którzy się świecą jak wyjdą na słońce i chodzą do szkoły a maja po kilka set lat ;/ maja super moce takie jak czytanie w myślach czy szybkie bieganie ten film to gniot nad gniotem i w dodatku hiper nuda nie wiem czemu film lubiany ogólnie przez dziewczyny....w underworld też są wilkołaki ;D.

Foundation

Jak do tej pory ta część podobała mi się najmniej, lepsza książka. Scena porodu miała być straszna, a wcale nie była (ale może za dużo już widziałam horrorów- a ten film horrorem nie jest zdecydowanie). W ogóle z części na część jest coraz słabiej...
Ale zagorzali fani, będą na pewno usatysfakcjonowani.