Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147678
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

Dialogi typu "kocham Cie Edwardzie-Ja Ciebie tak że Bello" powtarzane 5 razy w ciągu godziny są naprawdę irytujące... O ile 1 cześć była zajebista tak idąc dalej kolejne są zwykłym szajsem :( Na ostatnią część nie dam się naciągnąć choć by za darmo bilety rozdawali.... :(

użytkownik usunięty
dzasta905

nie oglądałem jeszcze tego filmu ale wiem że moja ocena to oczywiście 1

ocenił(a) film na 7

Tekst typu "nie oglądałem jeszcze tego filmu ale wiem że moja ocena to oczywiście 1" jest co najmniej żałosny, jak można oceniać film uprzednio go nie obejrzawszy, tak postępują chyba tylko dzieci które nie mają co robić po szkole. Nie mówię że ten film zasługuje na 10 i jest prze super ale z pewnością nie zasługuje na 1. Osobiście lubię tą sagę, do kina raczej nie pójdę ale na pewno obejrzę w domowym zaciszu;)

ps. Chociażby za soundtrack można dać śmiało 4-5

ocenił(a) film na 2
dzasta905

Zgadzam się z Tobą w 100 %. Pierwsza część była super, druga OK, trzecia słabiej, ale ten film to totalna porażka. Nie ma żadnego wątku. Tylko : Kocham Cię, Boję się o Ciebie, Bella jest moja itp. To irytujące i bezsensowne. Daje 3.

MysticElena

3 to i tak dużo bo ja jak tomcio 20 oceniłam na 1 :P

ocenił(a) film na 3
dzasta905

Skoro nie oglądałeś filmu, dlaczego go oceniasz tomcio 20??? Też uważam, że ten film to nieporozumienie i można go streścić w 3 zdaniach (o ile nie za dużo), ale wkurza mnie to, gdy ludzie oceniają filmy, nieobejrzawszy ich wcześniej.

Fasolka_filmweb

Nie raz wystarczy obejrzeć zwiastuny żeby wiedzieć jaki będzie początek, rozwinięcie i koniec :P A w tym przypadku właśnie tak jest ;)

dzasta905

Film zasługuje na nową ocenę: "Słodko aż do porzygu".

Karton20

:D trzeba zgłosić to do moderatora :D Popieram :)

dzasta905

Popieram ten film to całkowita porażka. Nic więcej nie trzeba dodawać.