Czy naprawdę az tak ci zależy, aby zjechać ten film od góry do dołu??? Każdy film który ci się nie podoba, krytykujesz, że aż rzygać się chce? Jestem fanką zmierzchu i zamierzam go bronić, jak to mówią ;)
Wiesz, skoro nie jesteś takim prostym człowiekiem w takim razie, to może byś uzasadnij, dlaczego sądzisz, ze film ten jest dla plebsu? Ekranizacja ta owszem jest dla młodzieży, dlatego nie rozumiem dlaczego tak po niej jeździcie? Przecież wiadomo, że nie będzie to z głębszym przesłaniem itp. Jeśli się nie podoba, nie trzeba od razu tego mieszać z błotem. Czasem trzeba uszanować zdanie innych.
Każdy ma swoje zdanie, wiem. Każdy ma prawo wygłosić swoje zdanie, wiem. Po prostu mam dość tych ciągłych komentarzy np "tandeta".. Po prostu rzygac się chce. Nie wiem dlaczego właśnie zmierzchu musieliście się tak , ludzie uczepić.... Dla mnie to super filmy...
a my mamy dosyć ataku fanek,które nie mogą pogodzić się z tym,że nie wszyscy ludzie kochają wytapirowanych lalusiów i mdłych historyjek o wampirciach.umówmy się,że to jest kino dla mało wymagających i o nieukształtowanych że tak powiem preferencjach filmowych.
Plebsu? Gdzie ty żyjesz? W średniowieczu , czy co? Ogarnij i przyhamuj trochę , bo jak na razie to tylko Ty nadajesz się do plebsu , z tym swoim cudownym i fantastycznym myśleniem :)