Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147669
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

W którą postać z "Przed Świtem" chcielibyście się wcielić?? Która osoba was zainteresowała? Kogo rolę, gdybyście mieli możliwość, chcielibyście odegrać?

pzdr ;)

stupidlamb

Ja bym chciała zagrać J.Jenksa hahah xD Joke.

Tak na serio to Kate :)

Cam4

Chyba Tanyę:) Jakoś tak ją lubię. Albo Bellę;)

paulaeve

jak nick. ;]

stupidlamb

Ja bym sie chciala wcielic w Alice
;>>>

ania1415161718

Ja zagrałabym Bellę w pierwszej księdze xdee ale w trzeciej również. Wtajemniczni ?

pink_daga

Hmmmmmmmmm zawsze myślałam że BEllę lub Alice ale po głębszym zastanowieniu chciałabym zagrać Rose:))

Agafka

chyba się zgadzam :) Rosalie powiedziała dokładnie o sobie w 3 cześci wcześniej nie powinniśmy ją oceniać :)
ja tam ogólnie nie lubie Belli... nie wiem z kąd ta nie chęć ale w książce tez mi do gustu nie przypadła ;]

Toille

Kogokolwiek byle bym miala jakas osobna scene z Edwardem ... :*

ocenił(a) film na 5
igulka_2

heh ... ja bym chciała zagrać Renesmee już starszą ;)) taką 15 latkę ... albo Jacoba

Aneczkaaaaa

mogłabym zagrać Leah ale włosów bym bardziej nie ścieła, więc może Alice to bym nie musiała ; P

Lilka_a

Ja bym chciała zagrać Bells ale to tylko wtedy,gdy ma doczynienia z Jacobem najbardziej odpowiadała by mi scena ich drugiego pocałunku ah <marzyciel>

stupidlamb

Rosalie - jest to postać, którą po przeczytaniu sagi darzę dużą sympatią.

Carollline

Ja to bym chciała zagrać reneesme i być z Jacobem... Ah... <marzyciel> ;***

stupidlamb

ja mogłabym się utozsamić z Leah bądz Jane mam podobny chrakterek :P
:):)

megrayan11

Jane, Tanye, Rosalie, lub Alice. W ostateczności mogłabym zagrać też Bellę. Ale wolałabym którąś z tych pierwszych. O! I mogłabym zagrać Aro,Marka albo Kajusza :D

sikorka94

ja chciałabym zagrać Alice lub Belle :):):)::):):

ocenił(a) film na 6
sylwka18xd

ja najchętniej zagrałabym Jane! Miałabym najlepszą do obrony broń! I to na odległość!

stupidlamb

Ja chciałabym zagrać Jane lub Alice ;)

stupidlamb

Hm..
Tak sie zastanawiam i wybieram Alice
Nie wybieram belli bo ona sie z Edwardem .......
18+ i może niżej więdzą o co mi chodzi xD

ocenił(a) film na 10
Filmowa_xD

Czytając sagę zawsze byłam Bellą. No bo to jej myśli były i wszystkie uczucia, dokładnie opisywane. Więc czułam się jak Bella.
Ale po głębszym zastanowieniu chciałabym się wcielić w Alice :) Bo jej wybryki i serdeczność kojarzą mi się ze mną ;)

stupidlamb

Jesli chodzi o ,,Prezed switem '' to chciałabym zagrac Rose , Jane lub Leah ale jesli chodzi o wczesniejsze czesci to zdecydowanie Viktoria ;)

ocenił(a) film na 10
kostaryka03

Victoria? :) A dlaczego ona akurat ?:)

ocenił(a) film na 6
_Anusia_

Ja definitywnie Rosalie;) to moja ulubiona postać;D

stupidlamb

Victoria poniewaz jest najbardziej przebiegłym wampirem jak dla mnie ma ciekawy charakter i te jej kocie ruchy :P . Jednym z moich ulubionych fragmetów z ksiazki to własnie walka Edwarda z Victorią ;)

ocenił(a) film na 2
stupidlamb

pumę rozszarpaną przez Bellę

mysl_o_vitz

To długo byś sobie nie pograła :) heh xD

ocenił(a) film na 2
igulka_2

zwłoki też dobrze umiem zagrać

stupidlamb

Jasper rządzi!!! JASPER!!! Taki cichy, pociągający, tajemniczy, znający wszystkie twoje emocje, rozumiący cię bez słów, szarmancki, kochany, PRZYSTOJNY!!!

TwilightFanNumberOne

A ja bym chciała zagrać Vladimira :D:D:D

ocenił(a) film na 8
GilmoreGirl

Ja chiałabym zagrać Bellę ;);););););););)

lama777

Leah :) niewychowana, wtrąca się we wszystko, nieszczęśliwa, złośliwa, wredna "suka"- wiecie o co chodzi :P

ocenił(a) film na 4
DALIA_22

Jane albo Renesmee taką w wieku 14 lat ;) Jane ma ciekawą role a Renesmee..jakoś tak po prostu ;P

Lily214

W Predatora.

A tak na poważnie to Aro, Charlie, może Jasper albo któryś z wilków najlepiej Sam.

stupidlamb

Hmmmm Jane, bo jest zupelnym przeciwienstwem mnie i zawsze to jakies pole manewru.
Albo Alice bo z kolei ona to czysta ja :)

fragrantflower

Ja tam bym chciała w Leah, lub Tanyę. xD Wiem, dziwne, ale podoba mi się postać Leah. Tak jak wspomniała DALIA_22, to jest to wredna sucz, i w ogóle. ;d I to mi się podoba. :D

maaj_banes

ja w belle wiadomo czemu :D. albo w Jane.

sandrixsior

A ja w Rosalie . Rose jest supeeer .
najlepsza postać w całej sadze Zmierzchuu . xd

aleeex_

zgadzam się Rose jest supeeer . Ale ja chciała bym zagrać Esme ,bo ma Carlisle'a (A UWAŻAM ŻE ON JEST BOSKI) .ewentualnie Alice bo ma świetny gust no i Jaspera -nie to co Carlisle,ale też fajny

ania25_16

Tak, Rosalie jest świetna, ale ja najbardziej lubię Jane;) Gdyby nie Dakota i to, że nie mieszkam w USA, to miałabym jakieś szanse...

ocenił(a) film na 8
stupidlamb

z tych jeszcze nieobsadzonych postaci chętnie zagrałabym Kate. Mamy podobne charakterki. I jeszcze to torturowanie prądem^^

stupidlamb

najlepiej w kogoś, kto zrobiłby porządek z takimi no-life'ami jak niektórzy tutaj piszący ;..;

stupidlamb

Alice.
No bo jestem dziewczyną, to raczej nie mi granie chłopaka należy :D
Alice bo jest taka kochana, drobniutka i wrażliwa , no i byłabym z Jasperem- moim ulubionym facetem z Sagi. Odważny, silny, tajemniczy, no i ta jego zdolnosc ... No i oczywiście wyglad tego aktora aaaa ! Sliczny i wgl :D

A więc Alice.

strawberry95

ja bym wybierała między : Bellą, Jane i Victorią ; ) . lubię czarne charaktery i wydaje mi się że fajnie jest zagrać czarny charakter choć postacie w większości filmach mnie denerwują że psują miłość głównym bohaterom itp. . no i jeszcze bym mogła brać pod uwagę Rosalie i Alice ;]