W którą postać z "Przed Świtem" chcielibyście się wcielić?? Która osoba was zainteresowała? Kogo rolę, gdybyście mieli możliwość, chcielibyście odegrać?
pzdr ;)
Hmmmmmmmmm zawsze myślałam że BEllę lub Alice ale po głębszym zastanowieniu chciałabym zagrać Rose:))
chyba się zgadzam :) Rosalie powiedziała dokładnie o sobie w 3 cześci wcześniej nie powinniśmy ją oceniać :)
ja tam ogólnie nie lubie Belli... nie wiem z kąd ta nie chęć ale w książce tez mi do gustu nie przypadła ;]
heh ... ja bym chciała zagrać Renesmee już starszą ;)) taką 15 latkę ... albo Jacoba
Ja bym chciała zagrać Bells ale to tylko wtedy,gdy ma doczynienia z Jacobem najbardziej odpowiadała by mi scena ich drugiego pocałunku ah <marzyciel>
Jane, Tanye, Rosalie, lub Alice. W ostateczności mogłabym zagrać też Bellę. Ale wolałabym którąś z tych pierwszych. O! I mogłabym zagrać Aro,Marka albo Kajusza :D
ja najchętniej zagrałabym Jane! Miałabym najlepszą do obrony broń! I to na odległość!
Hm..
Tak sie zastanawiam i wybieram Alice
Nie wybieram belli bo ona sie z Edwardem .......
18+ i może niżej więdzą o co mi chodzi xD
Czytając sagę zawsze byłam Bellą. No bo to jej myśli były i wszystkie uczucia, dokładnie opisywane. Więc czułam się jak Bella.
Ale po głębszym zastanowieniu chciałabym się wcielić w Alice :) Bo jej wybryki i serdeczność kojarzą mi się ze mną ;)
Jesli chodzi o ,,Prezed switem '' to chciałabym zagrac Rose , Jane lub Leah ale jesli chodzi o wczesniejsze czesci to zdecydowanie Viktoria ;)
Victoria poniewaz jest najbardziej przebiegłym wampirem jak dla mnie ma ciekawy charakter i te jej kocie ruchy :P . Jednym z moich ulubionych fragmetów z ksiazki to własnie walka Edwarda z Victorią ;)
Jasper rządzi!!! JASPER!!! Taki cichy, pociągający, tajemniczy, znający wszystkie twoje emocje, rozumiący cię bez słów, szarmancki, kochany, PRZYSTOJNY!!!
Leah :) niewychowana, wtrąca się we wszystko, nieszczęśliwa, złośliwa, wredna "suka"- wiecie o co chodzi :P
Jane albo Renesmee taką w wieku 14 lat ;) Jane ma ciekawą role a Renesmee..jakoś tak po prostu ;P
Hmmmm Jane, bo jest zupelnym przeciwienstwem mnie i zawsze to jakies pole manewru.
Albo Alice bo z kolei ona to czysta ja :)
Ja tam bym chciała w Leah, lub Tanyę. xD Wiem, dziwne, ale podoba mi się postać Leah. Tak jak wspomniała DALIA_22, to jest to wredna sucz, i w ogóle. ;d I to mi się podoba. :D
zgadzam się Rose jest supeeer . Ale ja chciała bym zagrać Esme ,bo ma Carlisle'a (A UWAŻAM ŻE ON JEST BOSKI) .ewentualnie Alice bo ma świetny gust no i Jaspera -nie to co Carlisle,ale też fajny
Tak, Rosalie jest świetna, ale ja najbardziej lubię Jane;) Gdyby nie Dakota i to, że nie mieszkam w USA, to miałabym jakieś szanse...
z tych jeszcze nieobsadzonych postaci chętnie zagrałabym Kate. Mamy podobne charakterki. I jeszcze to torturowanie prądem^^
Alice.
No bo jestem dziewczyną, to raczej nie mi granie chłopaka należy :D
Alice bo jest taka kochana, drobniutka i wrażliwa , no i byłabym z Jasperem- moim ulubionym facetem z Sagi. Odważny, silny, tajemniczy, no i ta jego zdolnosc ... No i oczywiście wyglad tego aktora aaaa ! Sliczny i wgl :D
A więc Alice.