... brak uśmiechu. Edi jeszcze coś sie tam uśmiechnie, za to Bella ma wiecznie zbolałą tą mine.
Zęby? Stawy? Gastryczne problemy? Jeła co ją tak bardzo boli i nie pozwala na ani jeden miły uśmiech.
Gdyby nie to był by to naprawde zajebisty film.
No zgadzam się i mam jedno pytanie dlaczego na zdjęciach i w zwiastunie jest ja Voalturi dostają zaproszenie na ślub ,a w filmie już nie o co chodzi ???
A ja z chęcią skomentuje po pierwsze Bella uśmiechała się czasami w okresie wesela i miesiąca miodowego a potem to się nie dziwie jak dziecko ją tak osłabiało i wogule a co do kasiorka masz racje jest scena z ty jak Voalturi dostaje list z zaproszeniem i jest on pokazany tyle że Bella otwiera oczy i koniec o niee chwilkę trwają napisy nie martwcie się około 5-7 sekund potem jest właśnie pokazana ta scena jak Voalturi dostaje list. Żeby nie było że gadam o rzeczach o których nie wiem bo wiem byłem jakoś tydzień po premierze w kinie na tym i oglądałem dokładnie to pierwsze a drugie to to że mam już film na komputerze (NIE DLA ACTA) więc oglądałem z kilka razy i się przypatrzyłem wszystkiemu. POLECAM FILM I NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAC 2 CZĘŚCI.
Ps.Dla ciekawskich pobrałem film z Aresa.