Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147729
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

Byłam w szoku, kiedy przy wyjściu z sali usłyszałam, że jest jeszcze jedna scena. Powinnam pamiętać iż nie było jej w filmie, w końcu tak wiele razy była przeze mnie oglądana. W każdym razie, byłam w szoku. Poza tym, film mnie zaskoczył. Spodziewałam się, że Bil zrobi z tego filmu arcydzieło, w końcu zarzekał się, że będzie wierny książce. Owszem, film był przecudowny, ale jednak bylo pare scen, których niestety nie doszukałabym się w książce. Sceny komediowe - doskonały dodatek . Mimo wszystko, film mi się podobał i dostaje 10/10 ;]

dyyell

Zawsze jak światła są zgaszone przy napisach znaczy, że coś jeszcze będzie. My siedzieliśmy spokojnie, ludzie wychodzili i jak włączyli scenę wszyscy stali na schodach i się gapili... Eh...

Hoax

mnie też wkurzyło że ludzie są tacy tępi ! światła zgaszone to wiadomo że się czeka .... my siedzieliśmy spokojnie dojadaliśmy popcorn :D a oni choduuuu a tu nagle tadam scena i stoją w przejściu....

wkurzyłam się bo takie zasłanianie przez głupote psuje efekt

a film mi się podobał, dużo śmiech troche wzruszenia : ) wybiore się na pewno jeszcze raz! oceniam 9/10 - za wyraz twarzy kristin ( dosyć mam jej otwartej gęby / może jako wampir bęzie lepiej? cóż zobaczymy za rok) oraz za przeróbke głosu wilków - mogli zostawić normalne a nie.... zrobili jakąs parodie Voldemorta z Vaderem

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
Hoax

jak ja byłam na premierze filmu, gdy były napisy zaświecili światła. Gdyby były zgaszone, to wiadomo, zostałabym.
Nie miałam pojęcia, że będą tak głupi, że zapalą światła wiedząc, że jest jeszcze jedna scena, szczególnie, że to nie był pierwszy seans tego filmu w tym dniu.
no cóż...ale wiem co to za scena, a obejrzę w pełni, gdy film będzie w necie. szkoda kasy, żeby dla jednej sceny iść znów do kina...