kilka godzin po stosunku Bella czuła kopanie 'płodu' ..hah, ale wypiła szejka z krwi i wszystko skończyło się pomyślnie.<nawet oczy jej się same pomalowały >
nie , to przecież jest ta ..tu chyba nie ma czego rozkładać na czynniki pierwsze ; )
no już nie przesadzaj, 2 tygodnie to nie kilka godzin, wypiła 'szejka' i ledwo przeżyła no i co do oczu, no cóż, weźmy to za magie kina - jak miała stać się piękna bez make upu? ;p
wszystko zgodne z książką, wiec pod tym względem nie ma co narzekać
czytałam tylko pierwszą część..uznałam , że była dobra więc nie chciałam zepsuć sobie opinii kolejnymi ..;)
A co do pierwszego postu- fakt, przesadzam ...czepiam się deformacji szczegółów , oglądając film o wampirach ; d; d
skoro wiec nie czytałaś to chyba dosyć cieżko oceniać film który został nakręcony na podstawie książki;p twórcy są po prostu ograniczeni ... co innego gdyby film był jedynie zainspirowany - wtedy można by było do woli narzekać ;) jedyne czego się czepiam to zbyt rozległa akcja (a w sumie jej brak) - moim zdaniem lepiej by było nie dzielić tego na dwie części tylko stworzyć 3godzinny jeden film ^^