Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147729
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

jak wam sie film podobał ?

użytkownik usunięty

Mam zamiar iść do kina na Przed świtem. Czy warto iść na ten film ? Jak wam się podobał ?

Film jest bardzo dobry.

ocenił(a) film na 5

nie przesadzajmy, film z racji podziału książki na 2 części jest dość nudny, ciągle dzieje się to samo. nie wiem co jest z tymi zmierzchami nie tak. książkę jest moim zdaniem fajna, nie jest wartościowa, ale łatwo się ją czyta i jest w sam raz na odprężenie. a ekranizacje są no nieco do dupy. z dotychczasowych części nie wiem czy ta nie jest najsłabsza.

ocenił(a) film na 8
nastka_sy

a ja uważam że ta część jest najlepszym odwzorowaniem ksiązki i choć na poczatku zapowiadało sie na szajs potem się rozkręciło i było bardzo fajnie:)...polecam niektóre sceny sa straszne a niektóre prze zabawnel:__)

ocenił(a) film na 4
renee1202

dla mnie pierwsze 30minut to była istna masakra... nuuuda... a potem jak się zaczęłam śmiać :P najlepsza była scena z wilkiem :D to już mnie powaliło :P
ale ogólnie film dość 'wolny' że tak powiem trochę usypiający... ale dało sie przeżyć...
powiem tak jeśli widziałaś/eś poprzednie części i sie podobały to idź najwyżej uznasz że to nie to czego się oczekiwalo albo uznasz że film dobry albo przezabawny (jak w moim przypadku) :)

ocenił(a) film na 10
akam91

a mnie sie bardzo podobała ta częśc :D pomimo tego, że zrobili z niej komedie :d ale byly też mroczne sceny... nie przesadzajmy... tak powaga, sceny z wilkami były dziwne.. ale mega wzruszały :)

ocenił(a) film na 4
elciasek4

nie chcę tutaj mówić dokładnie (by nie psuć tym co nie widzieli) ale mi chodzi o tą końcową (to chyba przy kominku było) z Jackobem :D to mnie powalilo na kolana (ja książki nie czytałam to nie wiedziałam że tak będzie), rozśmieszyło mnie to :)

ocenił(a) film na 8
akam91

najstraszniejsza scena jak dla mnie;0 to jak Bella rodziła tyle powiem;p

ocenił(a) film na 10
renee1202

hhehhe no było mrocznie :D :P

nie podobal

Był super! Film był wzruszający... Poród Belli był... hardcorowy... Po prostu.. wow..;)