Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147669
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

a w ostatniej , czyli w tej właśnie części prawdopodobnie rob ma nie zagrać ;'(

ocenił(a) film na 7
dangerous15

no co ty czwarta część jest już ponoć nakręcona i gra w niej Rob.Acha i dodam że ponoć składa się z jednej częsci a nie z dwoch jak wcześniej mówiono.Ale może to tylko pogłoski:)

Lucy82f

a z tego co ja wiem to nakręcili "zaćmienie" a nie "przed świtem"...
a Rob faktycznie może nie zagrać ale i się wydaje że jak przyjdzie co do czego to poczuje zapach forsy i zagra ...

ArabRab

a gdzie piszą, o tym że Robert nie zagra ? jakieś źródła ?
Wydawało mi się, że byłam na bieżąco. Ja nie słyszałam o niczym podobnym.
Z tego co wiem, to cała trójka podpisywała już kontrakt na 4 część.

Nawet jeśli, to nie będziemy rwać włosów z głowy. Zobaczymy jak ktoś inny sobie poradzi.

Anka_53

No właśnie. Kontrakt jest już podpisany :)) Na szczęście.

Tajlana

moja koleżanka niby tez gdzies cos takiego słyszała, ale on po prostu nie bardzo chce już grać w czwartej części, a tym bardziej nie podoba mu się jeśli będą 2 części, bo nie chce być tylko Edwardem i chce grać coś innego, a zagra w całej sadze na pewno ;))

ocenił(a) film na 6
Anka_53

he he, w bravo kiedyś było, ale bravo to same bzdury :P ale gdzieś indziej też o tym czytałam

stokrotka12

Nie niszcz niektórym wyobrażenia o Bravo jako wyroczni.

Sonny_Crockett

Tak, Bravo jest lekturą godną zaufania i tego się trzymajmy, a to że nie czytałam tej lektury od 1997 roku (niektórzy pewnie tych lat nie pamiętają) to chyba nic strasznego co? ;p

keshia21

Bravo - no pewno, ze zacne źródło informacji. To bardzo dobre pismo, normlanie prawie jak Wprost. " Prawie " robi jednak różnicę.

Dajcie spokój. I te pierdoły, ze nie powstanie 4 część. Ehe, nikt by się na to nie zgodził, nie zrezygnują z projektu, który jest dla nich opłacalny, chociażby ze względu na ilośc fanów tych książek. Żal na kółkach.

Anka_53

i tak jest obowiązuje ich kontrakt, będą w czwartej części, co do piątej nie wiem ale pewnie też, wiem że Ashley Greene-Alice Cullen i Kellan Lutz -Emmett Cullen chcą w piątej części większych pieniędzy za role.