Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147678
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

nieporozumienie

ocenił(a) film na 1

cała saga wszyskie części to nieporozumienie Błagam was przestańcie pisać kolejne scenariusze

jony

Breaking Down part 2 bd raczej ostatnim filmem z sagi zmierzch gdyż więcej książek nie ma (bo o Drugim Życiu Bree Tanner raczej filmu nie zrobią a książka Midnight Sun - chyba jeszcze nie wyszła i filmu z tej książki tez raczej nie bd...

ocenił(a) film na 1
ocenił(a) film na 4
jony

rany przestan ogladac, co za problem. JAkby nie patrzec, ta saga przynosi producentom bardzo duze zyski

ocenił(a) film na 1
MeMarie

właśnie o to chodzi że nie oglądam wcale 1 oglądnełem raz i powiedziałem nigdy więcej te reklamy że w kinach będzie itp

jony

jeżeli mam się wyrazić co do filmu jedynki i dwójki nie lubię oglądać powiedziałabym może nawet że są do bani jednak 3 cz. juz mi sie podobała i Part 1 Breaking Down też ; D jednak nie można porównac tego z filmami typu Mr & Mrs Smith, The Greene Mile czy Marzyciel, ale no cóż podoba mi się ;p No a także książka jest o niebo lepsza niz film, ale tak jest raczej zawsze ; D

ocenił(a) film na 4
jony

takie głąby jak ty to nieporozumienie, jak można oceniać film i obniżać jego średnią jak nawet go nie oglądałeś

jony

Twoje zachowanie jest śmieszne. Nie chce się kłócić, ale nie masz prawa oceniać filmu, którego nie widziałeś. Nie jest to film z najwyższej półki, ale na pewno nie zasługuje na 1/10. Więc łaskawie mógłbyś wstrzymać się od głosu w sprawach, o których nie masz pojęcia bo to po prostu żałosne.