Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147696
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

hej. doszły mnie ploty, że 13 wrzenia (wszyscy kojarzą oczywiście pewnie tą datę) ma być nowy zwiastun. Ktoś wie coś o tym?

PS: niektórzy na forach mnie irytują. jak jakiś film mi się nie podoba to nie zasypuję go zbędnymi komentarzami (to utrudnia komunikację)

MartynaP89

Tak, powinien się pojawić wkrótce :)

ps. mnie też :/ to jacyś zazdrośnicy pewnie pff

ocenił(a) film na 3
MartynaP89

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA <piszczy>

MartynaP89

Tak w ogóle to zaśmiecasz forum bo taki wątek był już założony. O.
:O

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 3
platyna_2

Jejku 13 września co to za data?! CZy czy czyżby... nie to niemożliwe, a może jednak. To w tedy Edziowi wyprują flaki?

PS. Ja tż nie lubie antyfanów są tacy... mało słłłłłłłłłłłłłłitaśni :P

xxXiiiXxx

Co najwazniejsze antyfani nie lubia Edzia :((

ocenił(a) film na 3
victrish

Tak to bardzo źle... bo jak go można nie lubić? :D

xxXiiiXxx

No ja właśnie tego nie rozumiem :(

MartynaP89

zwiastun ma premierę 13-ego o 4:30pm PST / 7:30pm EST.

TheBLove28

dzięki :)
PS: a do reszty: myślicie, że mnie interesuje czy coś Wam się podoba czy nie :P

ocenił(a) film na 4
MartynaP89

Zwiastun pokażą nam 13.09 , ale od wczoraj krąży już zapowiedź tego zwiastuna http://www.youtube.com/watch?v=EnqOi1JfUs4 Co sądzicie o wyglądzie Belli podczas ciąży ? Chętnie poznam wasze opinie ;D

ocenił(a) film na 4
little_freak

bella wygląda sztucznie . Niby ma zmęczoną , obolałą twarz i podkrążone oczy ale w książce było jeszcze opisane że miała tłuste , sklejone włosy , a poza tym jak ktoś cierpi wówczas oblewa go pot a u niej nic takiego nie widać :)

ocenił(a) film na 4
tom12

Jest lepiej niż myślałam, że będzie ;P Kurde...tak dawno nie czytałam BD że już dokładnie nie pamiętam jak to było ;D Z reszta....tylko kilka sekund widzieliśmy jak na razie, może w całym w filmie być inaczej...

ocenił(a) film na 7
MartynaP89

tak na powaznie to dlaczego wszyscy maja kojarzyc date 13 wrzesnia?

ocenił(a) film na 4
hupcio

może jakiś melanżyk się szykuje tego dnia :D ale tak serio wtedy chyba wchodzi 2 zwiastun :)

ocenił(a) film na 3
tom12

tom12 wole jednak ą opcję z melanżem...:D A co do zwiastuna na pewno będzie bardzo hmm " głęboki " :D

ocenił(a) film na 4
xxXiiiXxx

Dobrze że teraz ukazują nowe informacje i zwiastuny fani nieźle się "napoją" :D jak to się mówi : łykniem bo odwykniem :D

ocenił(a) film na 4
tom12

Tak, tak jutro - 13. września ukaże nam się drugi zwiastun Przed Świtem ;D Gdy PŚ wejdzie na ekrany kin widzów na pewno nie zabraknie ;P w którym mieście macie zamiar iść do kina na film ?

ocenił(a) film na 7
little_freak

w tym ktorym mieszkamy;p

ocenił(a) film na 4
hupcio

no wiesz - nie każdy mieszka w dużym mieście - tak jak ja czy ty żeby miało taką możliwość :P

little_freak

No to się idzie chyba do najbliższego w którym wyświetlają? :>

ocenił(a) film na 3
bittersweet_

jupi co dziś mamy?! wiecie...? tak tak... 13 września ...;

ocenił(a) film na 4
xxXiiiXxx

Nie gadaj nawet....tak się wkurzyłam ! Myślałam, że jak wrócę ze szkoły to sobie obejrzę ten zwiastun a tu czytam że ma być po północy o_O tylko że to już będzie 14 a nie 13 września...
Tylko kilka nowych stillsów nam dali - widzieliście je ?

ocenił(a) film na 4
little_freak

Oto mamy zwiastun - http://www.twitvid.com/W4RXS kiepska wersja na razie ;P jutro na pewno wyjdzie lepsza

ocenił(a) film na 8
little_freak

Dzięki :) Jakość nie powala, ale ważne, ze jest :D

ocenił(a) film na 4
Garfield2202

wersja HQ http://movies.yahoo.com/feature/twilight-breaking-dawn-part-1.html?showVideo=1#b elowNav ;D miłego oglądania hah xD - popołudniu podzielę się wrażeniami ;P

little_freak

Jejku, Kristen krzyczy jak diabeł tasmański ;P

bittersweet_

Zna ktoś piosenkę z tego zwiastuna ?

Kamila9191

proszę bardzo... Drossel - Mógłbym z tobą robić aj ja jaj :)

ocenił(a) film na 10
MartynaP89

Ten zwiastun jest na bravo.pl

ocenił(a) film na 7
Sweet_Girl_2001

http://www.youtube.com/watch?v=YkajGLSmXoc&feature=player_embedded

Edek krzyczy... no no!

ocenił(a) film na 3
Backy17

Ktoś mi powie, czemu Pattinson z każdą kolejną częścią "Twilight" prezentuje się gorzej, a z kolei Lautner wręcz przeciwnie??
Dziwne...;)

ocenił(a) film na 4
WhiteDemon

Noooo Edward wrzeszczy woooooow xD to się nie zdarza często ( eee w ogóle ? xP) Dobra do rzeczy ;D
na początek...ta przysięga w tle i ta spokojna melodia - cudo , pożegnanie Belli i Jake`a...nie powiem trochę się wzruszyłam ;P Ten wyjazd z przyjęcia...Bella wygląda jakby na zawsze żegnała się z Forks.
Edward nosi żonę na rękach ;D potem scena łóżkowa - wszystko jak dla mnie wyszło pięknie - piórka ?? Haha to było boskie i słowa Edka: "Ostatnia noc była najwspanialszą w moim życiu" <3
I na tym koniec sielanki ! Belle naprawdę nieźle "zrobili" na ta ciąże - prawie tak jak sama sobie to wyobrażałam, wściekły, płaczący Jake, bezsilna Alice i ...uparta jak osioł Bella. Edward dotykający brzucha ♥ a zaraz potem Edward który krzyczy ;D. Jedno mnie zastanawia...po co wciskali to tego trailera Volturi - znaczy Aro ?? Potem atak na Cullenów - taa tego w książce nie było i Charlie u Cullenów ? tego też nie było ;P I na koniec upadająca Bella i jej krzyk....
Wg. mnie trailer wyszedł naprawdę dobrze - nadal się trzymają tego aby nie pokazać sukni ślubnej (na szczęście ^^)
Kurde...zwiastun widziałam ze 20 razy dziś a nadal jestem pod jego wrażeniem i trochę (trochę bardzo ;D) nie tworzyłam zbyt składnych "zdań"

PS. nie zgodzę się z tym, że z każdą kolejną częścią Pattinson wygląda gorzej - wszyscy wiemy,że e kwn to była tragedia ale w Zaćmieniu nie było wcale źle i Przed Świtem zapowiada się dobrze

little_freak

Pattinson się starzeje, po prostu ;P

A co do zwiastuna, to rozśmieszyło mnie, kiedy Jacob rzucił się w stronę Edwarda z hasłem "Ty to zrobiłeś!" A niby kto inny miałby "to zrobić"? :D

ocenił(a) film na 3
bittersweet_

Eee, no Belka mogła nie okazać się taka grzeczna, jaką udaje wszem i wobecXD

ocenił(a) film na 3
little_freak

Nadal podtrzymuję swoje zdanie.
Pattek tylko w 1 części "Zmierzchu" wyglądał jedwabiście, potem to równia pochyła, aż do totalnej katastrofy w "BD".
Coś w tym jest paradoksalnego i zabawnego, gościu gra nieśmiertelną, wiecznie młodą istotę, a sam starzeje się szybciej...
Bieduś;)

ocenił(a) film na 8
MartynaP89

pełny zwiastun :) http://www.youtube.com/watch?v=L0JPE202szI&feature=related

ocenił(a) film na 4
ana_osw

Aaaach no tak - zapomnieliśmy chyba że aktorzy grający postaci to nie wampiry - i starzeją się haha ;D
Taaaa ten tekst Jake`a był świetny hahaha xP

ocenił(a) film na 10
MartynaP89

zwiastun został pokazany 13 września, bo to urodziny Belli :)
Edward wyglądał najlepiej w 1. części, ale chyba teraz nie będzie znowu aż tak źle... no cóż... zobaczymy...

ocenił(a) film na 4
weramg

Tak właściwie to zwiastun był już pokazany 14 września bo było po północy - ale z pewnością chodziło im o to, aby zwiastun się ukazał w B urodziny ;D tak właściwie to u USA zobaczyli zwiastun jeszcze 13....ach te różnice czasów ;P
Pewnie, że nie będzie źle !! Ja tam jestem dobrej myśli ;D

MartynaP89

HAHAHAHAHAHAHAH
ten nowy zwiastun to porażka ! ! ! !
umre na tym filmie ze smiechu BUHAHAHAH XD
az obciach na to isc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 4
victrish

Skoro ci się nie podoba - to nie idź, nikt nie będzie płakał - kto by chciał słuchać podczas seansu słuchać narzekać osoby w rzędzie z tyłu/przodu ?

little_freak

BELLA WYGLADAJACA JAK POTWOR. MYSLALAM ZE UMRE PRZED KOMPEM !!!!!
TO BEDZIE SZIIIIIIIIIIT ROKU DZIECI :)