hej. doszły mnie ploty, że 13 wrzenia (wszyscy kojarzą oczywiście pewnie tą datę) ma być nowy zwiastun. Ktoś wie coś o tym?
PS: niektórzy na forach mnie irytują. jak jakiś film mi się nie podoba to nie zasypuję go zbędnymi komentarzami (to utrudnia komunikację)
Jejku 13 września co to za data?! CZy czy czyżby... nie to niemożliwe, a może jednak. To w tedy Edziowi wyprują flaki?
PS. Ja tż nie lubie antyfanów są tacy... mało słłłłłłłłłłłłłłitaśni :P
Zwiastun pokażą nam 13.09 , ale od wczoraj krąży już zapowiedź tego zwiastuna http://www.youtube.com/watch?v=EnqOi1JfUs4 Co sądzicie o wyglądzie Belli podczas ciąży ? Chętnie poznam wasze opinie ;D
bella wygląda sztucznie . Niby ma zmęczoną , obolałą twarz i podkrążone oczy ale w książce było jeszcze opisane że miała tłuste , sklejone włosy , a poza tym jak ktoś cierpi wówczas oblewa go pot a u niej nic takiego nie widać :)
Jest lepiej niż myślałam, że będzie ;P Kurde...tak dawno nie czytałam BD że już dokładnie nie pamiętam jak to było ;D Z reszta....tylko kilka sekund widzieliśmy jak na razie, może w całym w filmie być inaczej...
może jakiś melanżyk się szykuje tego dnia :D ale tak serio wtedy chyba wchodzi 2 zwiastun :)
tom12 wole jednak ą opcję z melanżem...:D A co do zwiastuna na pewno będzie bardzo hmm " głęboki " :D
Dobrze że teraz ukazują nowe informacje i zwiastuny fani nieźle się "napoją" :D jak to się mówi : łykniem bo odwykniem :D
Tak, tak jutro - 13. września ukaże nam się drugi zwiastun Przed Świtem ;D Gdy PŚ wejdzie na ekrany kin widzów na pewno nie zabraknie ;P w którym mieście macie zamiar iść do kina na film ?
no wiesz - nie każdy mieszka w dużym mieście - tak jak ja czy ty żeby miało taką możliwość :P
Nie gadaj nawet....tak się wkurzyłam ! Myślałam, że jak wrócę ze szkoły to sobie obejrzę ten zwiastun a tu czytam że ma być po północy o_O tylko że to już będzie 14 a nie 13 września...
Tylko kilka nowych stillsów nam dali - widzieliście je ?
Oto mamy zwiastun - http://www.twitvid.com/W4RXS kiepska wersja na razie ;P jutro na pewno wyjdzie lepsza
wersja HQ http://movies.yahoo.com/feature/twilight-breaking-dawn-part-1.html?showVideo=1#b elowNav ;D miłego oglądania hah xD - popołudniu podzielę się wrażeniami ;P
http://www.youtube.com/watch?v=YkajGLSmXoc&feature=player_embedded
Edek krzyczy... no no!
Ktoś mi powie, czemu Pattinson z każdą kolejną częścią "Twilight" prezentuje się gorzej, a z kolei Lautner wręcz przeciwnie??
Dziwne...;)
Noooo Edward wrzeszczy woooooow xD to się nie zdarza często ( eee w ogóle ? xP) Dobra do rzeczy ;D
na początek...ta przysięga w tle i ta spokojna melodia - cudo , pożegnanie Belli i Jake`a...nie powiem trochę się wzruszyłam ;P Ten wyjazd z przyjęcia...Bella wygląda jakby na zawsze żegnała się z Forks.
Edward nosi żonę na rękach ;D potem scena łóżkowa - wszystko jak dla mnie wyszło pięknie - piórka ?? Haha to było boskie i słowa Edka: "Ostatnia noc była najwspanialszą w moim życiu" <3
I na tym koniec sielanki ! Belle naprawdę nieźle "zrobili" na ta ciąże - prawie tak jak sama sobie to wyobrażałam, wściekły, płaczący Jake, bezsilna Alice i ...uparta jak osioł Bella. Edward dotykający brzucha ♥ a zaraz potem Edward który krzyczy ;D. Jedno mnie zastanawia...po co wciskali to tego trailera Volturi - znaczy Aro ?? Potem atak na Cullenów - taa tego w książce nie było i Charlie u Cullenów ? tego też nie było ;P I na koniec upadająca Bella i jej krzyk....
Wg. mnie trailer wyszedł naprawdę dobrze - nadal się trzymają tego aby nie pokazać sukni ślubnej (na szczęście ^^)
Kurde...zwiastun widziałam ze 20 razy dziś a nadal jestem pod jego wrażeniem i trochę (trochę bardzo ;D) nie tworzyłam zbyt składnych "zdań"
PS. nie zgodzę się z tym, że z każdą kolejną częścią Pattinson wygląda gorzej - wszyscy wiemy,że e kwn to była tragedia ale w Zaćmieniu nie było wcale źle i Przed Świtem zapowiada się dobrze
Pattinson się starzeje, po prostu ;P
A co do zwiastuna, to rozśmieszyło mnie, kiedy Jacob rzucił się w stronę Edwarda z hasłem "Ty to zrobiłeś!" A niby kto inny miałby "to zrobić"? :D
Nadal podtrzymuję swoje zdanie.
Pattek tylko w 1 części "Zmierzchu" wyglądał jedwabiście, potem to równia pochyła, aż do totalnej katastrofy w "BD".
Coś w tym jest paradoksalnego i zabawnego, gościu gra nieśmiertelną, wiecznie młodą istotę, a sam starzeje się szybciej...
Bieduś;)
Aaaach no tak - zapomnieliśmy chyba że aktorzy grający postaci to nie wampiry - i starzeją się haha ;D
Taaaa ten tekst Jake`a był świetny hahaha xP
zwiastun został pokazany 13 września, bo to urodziny Belli :)
Edward wyglądał najlepiej w 1. części, ale chyba teraz nie będzie znowu aż tak źle... no cóż... zobaczymy...
Tak właściwie to zwiastun był już pokazany 14 września bo było po północy - ale z pewnością chodziło im o to, aby zwiastun się ukazał w B urodziny ;D tak właściwie to u USA zobaczyli zwiastun jeszcze 13....ach te różnice czasów ;P
Pewnie, że nie będzie źle !! Ja tam jestem dobrej myśli ;D
HAHAHAHAHAHAHAH
ten nowy zwiastun to porażka ! ! ! !
umre na tym filmie ze smiechu BUHAHAHAH XD
az obciach na to isc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skoro ci się nie podoba - to nie idź, nikt nie będzie płakał - kto by chciał słuchać podczas seansu słuchać narzekać osoby w rzędzie z tyłu/przodu ?