co za debli dał ocenę 10/10 skoro widzi tylko plakat a nawet nie było premiery... Powinno być
zablokowane oddawanie głosów przed premierą filmu - takie zoonki były by dobre dla
nieogarniętych i zbyt podnieconych... To samo na stronie Cinema City... 170 głosów...
OGARNIJCIE SIĘ!!
Może ktoś już widział, premiera w Polsce 18 ale światowa już była ostatniego paźddziernika - może ktoś akurat był za granicą i widział...
ta premiera ostatniego października to chyba w NIbylandi była :)albo koledze się przyśniło!!
Ludzie ogarnijcie się może ktoś zna angielski i oglądał to w tamtym języku przecież nie trzeba czekać na polska premierę .!
Nie chce nic mówić...ale premiery na świecie jeszcze nie było, będzie dopiero 15 listopada czy 16.
Na filmwebie jest błąd.
no chyba że ja czegoś nwm. ale nie wydaje mi się.
widzę,że można pisać jak do ściany!!
NIE BYŁO JESZCZE PREMIERY!!
30 października film został pokazany na festiwalu we Włoszech!!
IMBD nigdy nie kłamie, a na filmweb jest błąd
http://www.imdb.com/title/tt1324999/releaseinfo
A nie wpadłeś na to że na tym festiwalu we włoszech ktoś był albo po prostu przyniósł sobie kamerkę i nagrał to oraz wrzucił do sieci i jka ktos korzysta z zagranicznej przeglądarki to może znaleźć ten film.
Pytanie, czy żartujesz, czy tak słabo ci idzie myślenie ? Oczywiście na festiwalu filmowym ktoś nagrał film na kamere i puścił do sieci. hahahah pewnie Clooney, albo Jean Reno. Oni są znani z tego że puszczają pirackie wersje filmów do neta. Na takie festiwale zapraszani są VIP a nie ludzie z ulicy. Nie wpadłaś/łeś na to ?
aha no to nie wiem, może ktoś jest jasnowidzem... pozatym taki sam jasnowidz musiał dać filmowi niska ocenę poniewaz już nie jedna tylko 2 osoby widzialy tan film a srednia to 5,5 (ale to bylo wczoraj )???? nie znasz może tej 2 osoby???? Dziś już 10 0sob go widzalo.... Bez komentarza Jak dalej tak będzie, to jeśli poczekam do premiery bede ostatnią osobą, która go zobaczy :D:D:D:D:D
może i coś w tym jest, że ktoś już to widział, ocen przybyło a średnia z nich moim zdaniem jak na "taki hicior" (nie jestem zwolennikiem tej sagi - idę na to tylko ze względu na dziewczynę) to trochę słaba ocena...
nie inaczej :P bilety już zarezerwowane... trzeba jeszcze tylko obejrzeć wcześniejsze części abym się jakoś połapał...
Powiem tak, bo widzę że jest wielka dyskusja. Z tych (teraz) 58 osób, które oceniły film jest bardzo małe prawdopodobieństwo, że jakakolwiek osoba z tego grona film rzeczywiście widziała. Tak na fw zawsze było i będzie. Po premierze filmu... ba! Po miesiacu po premierze średnia filmu spadnie do 5tki kiedy to pojawią się hejterzy. Więc spokojna głowa Miśki.
Weściee sie odczepcie no ja filmu nie widziałaaam ale jusz wiem że beendzie boo$$$ki i mu dałam 10 i do uLu wiec dajjjcie $$$pokój ;/