Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147669
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

ogólnie

ocenił(a) film na 7

jestem fanką sagi, przeczytałam książki więc także z zaciekawieniem oglądam film i z
przykrością muszę stwierdzić, że pierwsza część zakończenia sagi pod względem
ekranizacji jest do kitu :/. Patrząc na zwiastun 2 części mam nadzieję, że będzie lepiej.

pamisss

Również jestem fanką calej sagi lecz uważam że pierwsza część byla genialna!
Teraz czekamy do listopada na część drugą ;)

missmartini

Mi tez się ta cześci podobała, tak samo jak pozostałe :)

ocenił(a) film na 2
pamisss

Powinni byli wykreślić "Romans" a zwłaszcza "Horror" i wstawić komedia :P Bo takiego ryku śmiechu jak po zwiastunie Zmierzchu to ja dawno nie miałam.
Dziczyzno strzeż się!

ocenił(a) film na 10
pamisss

dobrze że ignorujesz tą kobietę , bo cierpi na hipokryzję dlatego omijaj ją najlepiej chodzi mi tutaj o " Moi " ... chora jest ; /

Diablicaaa

kiedy zwialas z wariatkowa???

ocenił(a) film na 2
Diablicaaa

Zgadzam się! Ciebie trzeba omijać bo jesteś hipokrytką i nie umiesz poprawnie się wypowiadać :P

("Moi" po francusku znaczy "ja" ^^ )

ocenił(a) film na 7
Moai

nie ma co się oburzać. Po prostu jeśli się komuś nie podoba to można o tym poinformować w kulturalny sposób jak normalny człowiek. A jeśli ktoś inaczej nie potrafi to nie zniżajmy się do tego poziomu uważam. Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 2
pamisss

Nie no ja się nie oburzam, czemu miałabym brać sobie do serca opinię osoby, która mnie w ogóle nie zna. Uznałam, że to zabawnie brzmi kiedy ktoś przekręca słowa do tego stopnia, że to zmienia znaczenie jej postów. Zobaczyłabyś jakie ona rzeczy wypisywała. xD