Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147669
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.

czy nie powinno byc napisane juz w tej czesci ze Kristen Stewart gra Belle Swan-Cullen albo
Belle Cullen?? :)

friends88

sorry ze taki dlugi poczatek ale nie chcialam zeby widac bylo pytanie:)

friends88

głupie pytanie. NIE bo Bellą Swan-Cullen nie bedzie przez cały film!

ciamciaramciam7

glupie? to chyba ty jestes glupia czy glupi.. bella swan tez nie bedzie caly film a slub z tego co pamietam jest na poczatku ksiazki...matko jacy ludzie sa na tej stronie, nic sie nie mozna spytac...rece opadaja..

friends88

jesli patrzac na szczegoly (a one sa najwazniejsze ) to tak powinno byc napisane :)

flivos23

tez tak myslalam, dzieki:)

friends88

napisalas ze spoiler i zadajesz pytanie nie wiadomo po ilu enterach, ale spoilerem nie byloby napisanie swan-cullen na glownej stronie filmu? hm.

jealouschild

brak mi slow..niewiem czemu na tej stronie wszyscy sa tak negatywnie nastawieni do innych uzytkownikow i zachowuja sie jakby pozjadali wszystkie rozumy...z tego co wiem ta taka jest zasada na forum zeby nie "zdradzac" wiadomosci z filmu dlatego tak zrobilam, zastosowalam sie tylko do zasady..chociaz moim zdaniem najpierw powinno sie przeczytac ksiazke a potem ogladac film bo polowy rzeczy i informacji w filmie poprostu nie ma i jak dla mnie to powinno byc napisane jak Bella ma na nazwisko, bo ma takie nazwisko prawnie od poczatku ksiazki..

friends88

Hmmm... Też się czasem zastanawiam, dlaczego niektórzy ludzie tacy są. Wiele osób nie potrafi po prostu przyznać racji, tym, którzy ją mają. A co do tematu, to też mi się zdaję, że powinno być Bella Swan-Cullen. W końcu ślub to właściwie początek książki. Pozdrowienia dla wszystkich pozytywnie nastawionych ;-) Mam nadzieję, że jest ich wielu...

machine

to nawet nie chodzi o to ze ja chce dowiesc ze mam racje:) bo wcale tak nie mysle i rozumiem ze na ten czy inny temat kto inny moze miec zupelnie rozne zdanie od mojego, tylko denerwuje mnie jak ktos odrazu najezdza na druga osobe jaka to jest glupia czy ze zadaje glupie pytanie..a nawet tej osoby nie zna..juz ktorys raz widze na forum jak ludzie sa wrogo do siebie nastawieni i zastanawiam sie czemu..czasem wydaje mi sie ze niektorzy maja tutaj konta tylko zeby sie wyzyc na innych i pocieszyc tym ze obrazilo sie jedna, dwie lub dziesiec osob dziennie..

friends88

To specyfika for. Niektórzy siedząc za monitorem i będąc anonimowym mają taki sposób na dowartościowanie się. Pozdrawiam

użytkownik usunięty
friends88

Myślę, że gdyby w obsadzie było Bella Swan-Cullen, to byłby za duży spojler. Choć z drugiej strony zaręczyli się już w trzeciej części i to jest do przewidzenia.