Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147678
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

pierwsza dziewczynka z castingu do roli nessi http://www.breakingdawnmovie.org/breaking-dawn-casting-news-first-look-at-the-li ttle-girl-up-for-the-part-of-renesmee/

użytkownik usunięty
ann212

a zresztą nie mogliby wziąć dziewczynki w wieku 6-7 lat bo w tym wieku dzieci najczesciej nie umieją czytać i nie dali by rady nauczyc sie scenariusza na pamieć..

Przecież Nessie prawie nic nie mówiła!
No już nie przesadzaj. Ja w wieku 7 lat już płynnie czytałam.

ocenił(a) film na 9
ChocolateyPops_

Jej nie róbmy z dzieci takich niedorozwojów.. Moja chrześnica w lipcu skończyła 7 lat i umie pisać i czytać :) Poza tym dzieci w tym wieku bardzo szybko uczą się na pamięć wystarczyło by im czytać na głos i napewno by załapało.. Poza tym właśnie Renesmee za dużo nie mówi tylko pokazuje :) :)

ollcia020

O,dokładnie. ! ;)

ocenił(a) film na 9
użytkownik usunięty
ollcia020

ja mowie tylko co mysle wiec... :P

lat 6 chodziąłm do zerowki czytałam i pisałam:-) a zreszta racja przeciez i tak prawie nic nie mówi:-)

użytkownik usunięty
sonnenEW

mowiac scenariusz nie mialam na mysli tylko tekst... :D ale ja nie napisalam ze wszystkie dzieci co nie... :P

a mało to dziecięcych aktorów? jakoś nie maja spacjalnie trudności z nauką swoich kwestii.

w tym, że nie wyglada na niemowlę tylko na ok. 7 lat

użytkownik usunięty
puma

no duzo jest dzieciecych aktorow w czym jakies 65% z nich wg mnie gra bardzo sztucznie.

ale wiekszość stanowią polskie "gwiazdy" choćby z takeigo "Klanu" :P w USA jest wiele przykładów małych aktorów o wielkim potencjale chcoćby dakota faning, która grała od małego czy abby bresling (jakkolwiek pisze się to nazwisko)

użytkownik usunięty
puma

ja tylko pisze co mysle... dla jednego co dobre dla drugiego moze byc zle.

nie no rozumiem :)