pierwsza dziewczynka z castingu do roli nessi http://www.breakingdawnmovie.org/breaking-dawn-casting-news-first-look-at-the-li ttle-girl-up-for-the-part-of-renesmee/
a zresztą nie mogliby wziąć dziewczynki w wieku 6-7 lat bo w tym wieku dzieci najczesciej nie umieją czytać i nie dali by rady nauczyc sie scenariusza na pamieć..
Przecież Nessie prawie nic nie mówiła!
No już nie przesadzaj. Ja w wieku 7 lat już płynnie czytałam.
Jej nie róbmy z dzieci takich niedorozwojów.. Moja chrześnica w lipcu skończyła 7 lat i umie pisać i czytać :) Poza tym dzieci w tym wieku bardzo szybko uczą się na pamięć wystarczyło by im czytać na głos i napewno by załapało.. Poza tym właśnie Renesmee za dużo nie mówi tylko pokazuje :) :)
lat 6 chodziąłm do zerowki czytałam i pisałam:-) a zreszta racja przeciez i tak prawie nic nie mówi:-)
mowiac scenariusz nie mialam na mysli tylko tekst... :D ale ja nie napisalam ze wszystkie dzieci co nie... :P
no duzo jest dzieciecych aktorow w czym jakies 65% z nich wg mnie gra bardzo sztucznie.
ale wiekszość stanowią polskie "gwiazdy" choćby z takeigo "Klanu" :P w USA jest wiele przykładów małych aktorów o wielkim potencjale chcoćby dakota faning, która grała od małego czy abby bresling (jakkolwiek pisze się to nazwisko)