no więc z planu jeszcze wiadomości nie mamy, ale ogólnie o filmie wiadomości są więc
postanowiłam tak to nazwać. ;) potem dojdą jeszcze te z planu. ;)
no więc na razie wiadomości są takie:
Przed Świtem wyreżyseruje Bill Condon, jest to już informacja potwierdzona.
Stephenie Meyer będzie przy produkcji, znaczy, że będzie czuwać nad wszystkim. ;) do tej
grupki zaliczają się jeszcze Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt.
no i wiadomo także że na pewno zagrają Kristen Stewart, Robert Pattinson i Taylor
Lautner.
nie wiadomo jeszcze cy film będzie podzielony na dwa filmy czy będzie tylko jeden..
no to czekamy na kolejne informacje. ;D
Ja rowniez witam :) juz nie moge sie doczekac nowinek:) jak cos znajde to dorzuce :) Pozdrawiam Piper i Ule:)
Nie wiadomo . ? A nie jest to już potwierdzone . ? hmm myślałam że tak . ;P no cóż .
Ej .. ale jak to tylko ta trójka ... dobra kumam reszta nie potwierdziła tego no ale .... wyobrażacie sobie PŚ bez Petera ... ? Albo Ashley . ? Nie no to jest jakaś paranoja . ;P
z tego co wiem bedzie podzielone na 2 czesci bo Stephanie nie zgodzila sie na pominiecie kluczowych kwestii "kosztem czasu" wiec postanowili to podzielic :)
szczerze reżysera nie znam zbytnio więc nie moge się na ten temat wypowiedzieć .
no właśnie ja tez słyszałam że będzie podzielone na 95%
A ja gdzieś już czytałam, że jest potwierdzenie tego, że PŚ będzie podzielone na dwie części, ale może tylko mi się zdawało...
jestem ciekawa czy u mnie puszczą maraton, przy KwN był zobaczymy jak będzie teraz..... Już nie mogę się doczekać... A tak przy okazji po ile macie lat ??
CO do tego czy Robert, Kristen i Taylor zagraja to slyszalam ze oni podpisywali kontrakt z gory na wszystkie czesci. Nie wiem tego na 100% ale czytalam w kilku miejscach.
Ooo wlasnie przeczytalam: http://twilightguide.com/tg/2010/04/28/bill-condon-to-direct-breaking-dawn/
THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN, is currently being written by Melissa Rosenberg, and will star Kristen Stewart, Robert Pattinson and Taylor Lautner. Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt, and Stephenie Meyer will produce the project.
SAGA ZMIERZCH: PRZED SWITEM; Scenariusz jest wlasnie w procesie tworzenia przez Melisse Rosenberg, Kristen Stewart, Robert Pattinson i Taylor Lautner beda w nim grac. A Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt i STEPHANIE MEYER beda producentami.
Nie wiem na ile to zrodlo jest wiarygodne, ale jest to oficialna strona internetowa.
No więc bardzo prawdopodobne ... ; D
No tak było że na wszystkie części podpisywali wszyscy Cullenowie i Bella ... Ale to było wtedy jak jeszcze mieli pokazać PŚ w jednej części ... czyli kontrakty były na 4 części sagi ... Skoro jest pięć to teraz wychodzi że narazie zgodzili się na to tylko 3 główni bohaterowie .
A ja 21 lat :)
I gdzieś tak było nawet napisane, że jak na razie tylko czołowa trójka podpisała kontrakty.... Z tego co czytałam to chcą zrobić serial o ich dalszych losach tylko nie wiadomo czy aktorzy się zgodzą.... Uwielbiam, kocham Twilight ale myślę, że z tym serialem to byłaby już przesada....
No lekka ... Jak to mówią w dzisiejszych czasach ludzie nie wiedzą kiedy trzeba coś zakończyć.
Ja na pudelku o tym czytalam. I ze niby Renesmee ma zagrac Taylor Swift, ale cuz Taylor i Taylor juz nie sa razem xDD
Witam :) Kamila lat 25:)
Nie no nie Taylor Swift błagam, wogóle ona nie pasuje do Renesmee. Gdzie to czytałaś? Oby to nie okazało się prawdą
Witam :)
To z tą Teylor też właśnie czytałam i myślę, że to tylko taka głupia plotka... Właśnie Asiunia ludzie nie wiedzą kiedy przestać, mam nadzieję, że ten ich śmieszny plan nie ujrzy światła dziennego bo wtedy zrobi się kolejna "Moda na Sukces"...
Witam wszystkich, też przyłączę się do forum.
Marzena, lat 25.
Cieszę się, że sporo nas już nienastoletnich wśród fanów, od razu przestaję się bać, że na "starość" zdurniałam i robię się dziecinna;)
A co do Taylor Swift, to faktycznie jakoś nie za bardzo mi pasuje do roli Renesmee..taka kolejna Paris Hilton (mam nadzieję, że nikogo nie urażę;)
Oficjalnie: Przed Świtem w rękach Billa Condona !!!!
http://www.filmweb.pl/%22Przed+%C5%9Bwitem%22+ju%C5%BC+oficjalnie+w+r%C4%99kach+ Billa+Condona,News,id=60116
Miejmy nadzieje ze sie sprawdzi jako rezyser...:) co do serialu... masakra... no ale biznes is biznes... poza tym wolalabym zeby wyszlo Midnightsun zamiast tych seriali:) w sumie nie pogardzilabym kolejna czecia Sagi ale to juz inna kwestia:)
Swoja droga mam na imie Zosia :)
Miło mi ja jestem Ola ale to już pewnie po nicku się domyślałyście :) No ja też bym nie pogardziła kolejną częścią... Tylko po prostu się boje, że im więcej by tego zrobili to Twilight stracił by swoją magię... Już mówiłam uwielbiam Sagę mogę czytać i oglądać na około, ale co za dużo to nie zdrowo, zaczęli by wymyślać już coraz mniej sensowne rzeczy...
No mi wystarczy Asia . ;] I tak poza tym mam 15 . ;P
i zgadzam się z Olą ... co za dużo to nie zdrowo ... A im tak naprawdę zależy na kasie . I wątpię żeby aktorzy chcieli zagrać np w tym serialu
Hmm, ale tu milutko wszyscy są ze sobą zgodni jak jedna wielka rodzina (połączona miłością do Zmierzchu) hehe Coraz bardziej mi się tu podoba :D Z tego co tam wyczytałam serial ogólnie miał być oparty na dalszych losach Renesmee i Jacoba... Ale były prowadzone rozmowy z resztą aktorów bo wiadomo, że ich by nie pominęli... Ponoć aktorzy są przeciwni temu pomysłowi, i mam szczerą nadzieję że tak zostanie....
Ooo znalazłam tą informację, ją podali jeszcze przed premiera KwN i po premierze podali ją jeszcze raz....
PUDELEK - Sensacja. Plotka. Komentarz.PUDELEK - Sensacja. Plotka. Komentarz.
Samsung D980 Duoz - telefon na dwie karty SIM!Samsung D980 Duoz - telefon na dwie karty SIM! »
Prostownica do włosów jest szkodliwa? (ZOBACZ)Prostownica do włosów jest szkodliwa? (ZOBACZ) »
Wrestling w wydaniu meksykańskim! (ZOBACZ)Wrestling w wydaniu meksykańskim! (ZOBACZ) »
Pracodawca obniża pensję i straszy zwolnieniem (PORADA)Pracodawca obniża pensję i straszy zwolnieniem (PORADA) »
Amerykańskie mięśniakiAmerykańskie mięśniaki »
Playlista Sashy StruninPlaylista Sashy Strunin »
Imprezowa majówkaImprezowa majówka »
On DAŁ JEJ 110 MILIONÓW! (Nie musiał...)On DAŁ JEJ 110 MILIONÓW! (Nie musiał...) »
Wybierz NAJDZIWNIEJSZE BUTY SEZONU! (Zdjęcia)Wybierz NAJDZIWNIEJSZE BUTY SEZONU! (Zdjęcia) »
Karolina Kurkova pokazała SYNA! (ZDJĘCIA)Karolina Kurkova pokazała SYNA! (ZDJĘCIA) »
Kosmiczne USTA I MAKIJAŻ Ani Jagodzińskiej (ZDJĘCIA)Kosmiczne USTA I MAKIJAŻ Ani Jagodzińskiej (ZDJĘCIA) »
Tajemnice w związku? (PYTANIE)Tajemnice w związku? (PYTANIE) »
Szwedzki władca wampirówSzwedzki władca wampirów »
Pierwsze mistrzostwa Polski w tańcu na rurzePierwsze mistrzostwa Polski w tańcu na rurze »
Moda, gwiazdy, inspiracje...Moda, gwiazdy, inspiracje... »
Anioły i demony (GALERIA)Anioły i demony (GALERIA) »
* Strona główna »
* Artykuł "Powstanie serial na podstawie "Zmierzchu"!"
* Dodaj do ulubionych »
Powstanie serial na podstawie "Zmierzchu"!
Słowa kluczowe: Taylor Swift, Taylor Lautner, Robert Pattinson, Kristen Stewart, Zmierzch
Mimo że do końca filmowej sagi Zmierzchu pozostały jeszcze dwa filmy, producenci i autorka, Stephenie Meyer, już zastanawiają się, jak zarobić na niej jeszcze więcej. Najnowszym pomysłem jest nakręcenie serialu na podstawie przygód Belli i Edwarda, który będzie mógł podtrzymać zainteresowanie sagą jeszcze przez kilka lat. Producentom marzy się, aby wystąpili w nim Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner i... Taylor Swift!
Twórcy chcą przesunąć akcję dwadzieścia lat do przodu, kiedy córka Edwarda i Belli, wybranka serca wilkołaka Jacoba, jest już dorosła. W roli Reneesme widzą właśnie ogromnie popularną w Stanach piosenkarkę.
Są absolutnie przekonani, że świetnie sprawdzi się w roli - mówi źródło cytowane przez National Enquirer. Jest piękna
, cudownie prezentuje się na ekranie. Poza tym między nią a Lautnerem zawsze tworzy się niesamowita chemia, bardzo ważna przy takim projekcie.
Nie wiadomo jednak, co na to gwiazdy filmowej ekranizacji bestsellera. Na razie zaangażowani są w promocję
Księżyca w nowiu, której ponoć mają już serdecznie dość. A tu szykuje się pracy na dobre kilka lat.
ja tam wole ksiazki:) chociaz nie moge sie doczekac ostatnich czesci na ekranie to serialu bym juz nie zniosla.... ale wierzcie mi znam dwie fanatyczki, dla ktorych majtki z Robem to szczyt marzen...masakra jakas;/
Witam wszystkich, Gosia, 22 lata.
Już na jakimś forum wypowiadałam się, że chciałabym przeczytać jeszcze jedną książkę, tzn. losy Edka i Belli 10 czy 20 lat później :D Pewnie książki nie będzie, ale fajnie będzie zobaczyć w telewizji dalsze losy, tylko bardziej wolałabym film niż serial.
A co do newsów:
" Bill Condon został wybrany na fotel reżysera ekranizacji ostatniej części sagi "Zmierzch" - "Przed świtem".
Filmowiec był faworytem, po tym jak z projektu wycofali się rywale Sofia Coppola i Gus Van Sant. Teraz studio Summit Entertainment potwierdziło, iż to właśnie Condon nakręci obraz, a dokładnie jego dwie części.
- Jestem niezwykle podekscytowana tym wyborem - ucieszyła się autorka powieści, Stephenie Meyer. - Bill doskonale się do tego nadaje.
Autorem scenariusza opartego na bestsellerze Meyer jest David Slade.
Premiera pierwszego obrazu "Saga Zmierzch: Przed świtem" planowana jest na 2011 rok. W rolach głównych ponownie pojawią się Kristen Stewart, Robert Pattinson i Taylor Lautner.
Dorobek Condona zamyka musical "Dreamgirls". Reżyser miał niebawem rozpocząć prace na planie "Salmon Fishing in the Yemen" jednak wobec potencjalnych zobowiązań wobec wampirycznego cyklu, realizację filmu wstrzymano."
Z tego co mówiono obie części miały być kręcone w tym samym czasie, przez 2 reżyserów. Jak to teraz zrobią z 1 reżyserem? No i David Slade ma napisać scenariusz zamiast Melissa Rosenberg. Co z tego wyjdzie?
Siemka laski ;D Zawitam i tu ;) Jestem Anita, ale nie przyznam się ile mam lat ;) Za miło mi tu żeby się przyznawać :D
Co do serialu - definitywne NIE! Co to "Moda na Sukces", czy co?! Książki mogły by być, ale nie jako "saga: zmierzch" tylko już całkiem inna, nowa ;)
Condon...a mnie to tam dalej rozwala jego nazwisko! ;)
Jakby co mi tam nie przeszkadzają 2 filmy ;)
" Moda na Sukces" jest to telenowela, która ma już chyba z 2000 czy ileś tam odcinków..... Za książką jestem jak najbardziej za i nie miała bym nic przeciwko, żeby opisali co się z nimi działo przez tych 10, 20, czy 30 lat...
Wszystko robią po prostu żeby zarobić jak najwięcej w sumie nie bardzo myśląc o konsekwencjach, serial to już jest przegięcie. Będą na siłę wymyślać nowe wątki "Przed świtem" skończyło się super i niech już tak zostanie. Poza tym wątpie żeby Kristen i Rob się zgodzili, a bez nich to będzie niewypał.
http://www.allegro.pl/item999537249_soczewki_edwarda_z_sagi_zmierzch_ksiezyc_w_n owiu.html
Nowy produkt aby zarobić...
Szczerze, to może zabrzmieć głupio, ale ma podobne w sumie inny kolorek troszkę, ale tak mi się podobają że nie mogłam się oprzeć....
http://www.allegro.pl/item1008882490_para_miodowe_soczewki_big_eye_plyn_pojemnik .html
I jeszcze dłuższą chwile będzie się powiększać :D Jak powiedziałam na forum zaćmienia...ja takie chcę!! Nie jestem jakąś psychofanką i nie mam zamiaru upodabniać się do nich, ale straaasznie mi się podobają ;)
Ja też nie chcę się do nich upodabniać, nawet o tym nie myślałam jak je kupowałam, ale nie mogłam sobie odpuścić tak mi się podobają...
tez o tym myslalam, ale doszlam do wniosku ze jednak sobie opuszcze:P ale zazdroszcze odwagi:) WITAM grono, ktore powoli do nas dolacza:)!!
Jestem ciekawa, co do newsu z pudelka. Chociaż ta Taylor S. ma 180 wzrostu, a Taylor Lautner 168 cm. Zabawne.
heh, no powiem wam, że mi tez się te soczewki nawet podobają...:) może się skuszę a mąż nie wyrzuci mnie z domu z wrzaskiem, że mi już kompletnie odbiło na punkcie tego "Zmierzchu";)
A co do serialu, też jakoś boję się, że zrobi się z tego kolejna Moda na sukces..ale ciekawa i tak bym była i pewnie nie przeoczyłabym nawet jednego odcinka.
no to ja nie będę inna. ;))
Ula, lat jeszcze 15. ;D
a co do tego serialu i do Taylor Swift to proszę, tylko nie to...
No wiec tak :p Jestem Agnieszka i mam 22 lata ;)
Co do serialu to jakos nie jestem przekonana do tego pomyslu....
Soczewki bardzo mi sie podobaja :D Jakbym juz korekcyjnych nie nosila to bym sobie takie kupila hehe chlopak to by mnie przechscil albo na zawal padl :P
Witam ;) Andżelika, lat 15.
Od razu na wstępie powiem, że nie jestem jakąś psychfanką, żeby nie było.
A ja Wam powiem, że mnie strasznie ciekawi kto zagra Renesmee.
Mam kilka propozycji ale wciąż odpowiedź na to pytanie jest dla mnie zagadką.
http://www.twerdnation.com/renesmee-cullen.jpg
http://www3.pictures.zimbio.com/img/09c6/Renesmee/0m.jpg
http://th00.deviantart.net/fs37/300W/f/2008/256/5/0/Renesmee__dream_by_chemical_ lust.jpg
Co do Belli Thorne, w sumie też by pasowała ale już jako starsza Nessie ;) Pozdrawiam.