Ekhem.
Rozwijając wszelkie wątpliwości - to nie jest zwiastun [nie musiałam go obejrzeć, żeby to stwierdzić].
Bo jakim cudem miałby się pojawić zwiastun, skoro nawet nie zaczęto kręcić filmu?
Kwestia zwiastunów do wszystkich części sagi o Belli i Edwardzie bardzo mnie nurtuje ... z jednej strony jest nie możliwe by tak wcześnie coś przeciekło, a z drugiej gdy patrze na te zwiastuny po przeczytaniu wszystkich części, stwierdzam, ze wszystko w nich elegancko pasuje do treści książki. Tylko trochę szczegółów brakuje :( (chociaz wilki i voltura są bardzo dobrze przedstwione :/ )
Przez chwile to już pomyślałam, że możne duża część scen z tych filmów jest już nakręcona, a rozrzucenie premier w czasie to tylko strategia marketingowa? Chyba z "władcą pierścieni" tak było.
Już sama nie wiem :P ... albo ja jestem mało kumata i spostrzegawcza albo fani sagi sa tak dobrzy w robieniu zwiastunów :D :D: :D
W sumie nasuwa mi sie jedno główne pytanie: czy zwiastuny to totalna ściema czy jak ? ? ?
Tak, zwiastuny na Youtube są zrobione przez fanów i mają się nijak do sagi.
Również widziałam kilka naprawdę świetnych zwiastunów, np. scena, kiedy Bella skoczyła z klifu - tyle że kobieta miała na sobie białą sukienkę ;]
No i wiadomo - nikt jeszcze nie wie, jak będą wyglądać te wilkołaki, więc każdy fanmade'owy zwiastun, gdzie biegną lub wyją wilki wydaje się wam już przeciekiem z filmu XD
Ostatnio, gdy jeszcze raz oglądałam te zwiastuny tez właśnie zwróciłam uwagę na ubiór tej postaci.... przecież to nie w stylu Belli ubierać sie w takie ciuszki :)
Pewnie jak wyjdzie film, a konkretnie prawdziwy, oficjalny zwiastun to te "podróbki" pousuwają... oby:P
większość wszystkch zwiastunów dalszych cześci sagi to 'zlepki' kilku scen z różnych filmów xD
Oglądając kilka zwiastunów wyłapałam sceny m.in. z filmu: "Zmierzch", "Posłańcy", "Van Helsing", "Harry Potter" itp :)
Taylor Lautner czyli Jacob, nie miał wczesniej jakiejś większej roli więc na zwiastunach zastąpili go jakimś innym kolesiem :)
Znam takie sztuczki fanów :DDD
To są sceny z różnych filmów , dodana jakaś melodyjka nadająca "klimat" , kilka scen Stewart z innych filmów + między innymi sceny z Underworlda (scena z Kravenem i z Viktorem) + kilka różnych filmów. Typowy fanmade. Tylko po co tak z czasem wybiegają... ?
Ja też nie wiem jak to mozliwe skoro jeszcze 3 i 4 nie zaczęli kręcić, ale zwiastuny naprawde są, sama oglądałam do każdej części są najmniej 2 zwiastuny. Jak wejdziecie na YouTube to sami zobaczycie.
Ja mam już oficjalny zwiastun "Księżyca w nowiu":
http://www.twilightthemovie.com/ to z oficjalnej strony
http://www.stopklatka.pl/film/film.asp?
fi=37168&sekcja=mmedia&mpozycja=3&pokaz=tak a to oficjalny polski:)
Chociarz niefajnie że zmienili scenę z Laurentem ale cóż...