Administrator postanowił USUNĄĆ mój poprzedni wątek. Naprawdę nie wiem dlaczego. Specjalnie ocenzurowałem jedno słowo, żeby nie razić czytającej młodzieży. Parafrazując słowa Andrew Laeddis'a - cokolwiek dzieje się na tym portalu, jest złe...
Pytam zatem po raz kolejny:
Czyją wyobraźnię przekracza ta produkcja? Dlaczego dystrybutor kłamie już na samym wstępie? A skoro nie kłamie - to do kogo film jest skierowany? Otóż - do ludzi, którym się wydaje, że granica ich wyobraźni zostanie przekroczona przez kolejny dramat z wirtualem w tle. Czyli do wtórnych analfabetów, którzy perfidnie zaniżają ilość przeczytanych książek per capita.
Czy ktoś może mi łaskawie wyjaśnić, CO TU SIĘ DZIEJE?! Jeszcze przed chwilą było tu kilka rzeczowych, kulturalnych odpowiedzi! Powtórzę parafrazę "Wyspy tajemnic":
Cokolwiek dzieje się na tym portalu, jest złe...
Patologia jakaś, jakiś psychoKarpik spamuje w prawie każdym temacie, wulgarnie odnosi się do ludzi, jest w 100% trollem, który powinien być od razu zbanowany, a tutaj kiedy ludzie próbują na poziomie wymienić swoje poglądy nt. filmu posty są usuwane.. Wyczuwam tutaj jakąś dziwną akcję, w której Filmweb bierze udział. Celowo zostawia taką wysoką średnią, usuwa nieprzychylne opinie i zostawia te "dobre", niedługo doczekamy się znaczka "Filmweb poleca", a wtedy nie zawaham się usunąć swojego konta z tego serwisu.