Ku*rwa jak wam niepasuje ze to niby nie sa problemy to se idzcie ogladac mode na sukces tam dopiero sa sprawy zyciowe ......niekótrzy pisza ze któs niedorósl do takich filmów ..ale trzeba takze przyznac ze chyba niektórzy są za starzy aby zrozumiec takie filmy które przedstawiaja realia 21 wieku ...CZASY SIE ZMIENIŁY I PROBLEMY TAKZE !!
duzo ludzi nie zrozumialo filmu (czyt. nie podobal im sie), bo za szybko i za ogolnikowo go ocenilo. wsadzilo wszystko do worka, w ktorym umiescili chlopaka "emo" ("bo mial taka fryzure" - wiekszosc tak odpowiada na pytanie "co to jest emo?"), geja, bo zobaczyli cos (do zobaczenia w filmie), potraktowali wszystko jako bajke i raczej uznali, ze to ich nie dotyczy i jest to temat raczej ich niedotyczacy, bo albo nie maja dzieci (jeszcze - przewaznie), albo uwazaja, ze to nie jest tak liczny problem i ze u nich to sie nie pojawi. prawda jest taka, ze problem ma wieksza skale, niz nam sie wydaje, a zdrowe relacje w tej chwili sa rzadkoscia, jednak kazdy uwaza je za "normalne", bo nie widzi nic zlego - poki to sie nie stanie.
niestety mentalnosc ludzi, a tu niestety mowa o PL jest przerazajaca. wiedza na pewne tematy, tolerancja, zrozumienie i inne - sa w ogole nieznane :(
a co do mody na sukces i innych gniotow, przed ktorymi cale rodziny siadaja i zyja ich zyciem - niestety, omamieni "jestesmy" taka wizja swiata, jaka chcemy postrzegac, zapominajac o ambitnych produkcjach, obrazach, opowiadaniach, ktore pokazuja prawdziwe zycie, a nie tasiemca rozciagnietego do granic mozliwosci z dopiero sztucznymi problemami...
film przedstawia to co teraz najczesciej spotyka młodych a nawet juz dorosłych ludzi czyli o Życiu w internecie, o uzaleznieniu ,o braku zrozumienia ze strony najbizszych ,o braku miłosci ...a to jest własnie jeden z głównych problemów !!! duzo z nich konczy sie własnie smiercia ..a niektórzy tu narzekaja ze to bajka i sa o wiele wazniejsze sprawy ... to ja niewiem co dla was jest problemem ,skoro smierc i przemoc to dla was BAJECZKA ...
... podpisuję się pod wypowiedzią Aliena83 w 1000% ... po prostu "fanom" mody na sukces w dupach się poprzewracało od głupoty oddziałującej z tych tasiemców ...
MODA NA SUKCES -> to jest dopiero" pięękny" film on jest taki "twórczy" ahhh ! rzeczywiscie ludzia sie w głowie miesza od takich seriali .;/
Wy na prawdę sądzicie że osoby którym ten film się nie spodobał - są fanami tasiemców? :D
ej czy mi sie wydaje czy ten kot na awatarze powyzej jest naćpany - patrzcie na te zrenice :) kurcze wiedzialam ze kot ze szreka bedzie mial zly wplyw na mlodziez :P
Duzo osób po prostu nie rozumie tego filmu. Film jak najbardziej dobry. mnie np poruszył. Mało ejst takich filmów o współczesnych problemach. Jak an polski film to jest to arcydzieło. Takich więcej powinno byc. Pozdrawiam :)
Mój brat stwierdził że film jest bardzo kontrowersyjny i filmy tego tupu nie powinny byc puszczane w kinach. Ja za to sądzę że powinny byc puszczane lecz nie każdy powinien je oglądac. Wyszłam z kina z głową pełną różnych myśli. W filmie pokazane jest wszystko z punktu widzenia młodzieży (głównie tej z problemami), dlatego tez niektórzy nie zrozumieli filmu. Trzeba również pamietac że dla niektórych pewne rzeczy są dużymi problemami a dla innych błachostkami nie wartymi uwagi. I stąd również różnice w ocenie tego filmu.
Zupełnie nie wiem skąd wzieła się w tym wątku " moda na sukces" ?
Zgadzam się, chociaż raz na 3 miesiące fajnie jest obejrzeć modę na sukces z babcią :P