6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324769
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

...może mi się wydaje, ale dlaczego, kiedy Dominik idzie po szkole z pistoletem, ma rozpiete spodnie?? chce pokazac tym, że ma w d*pie co myslą o nim inni? nie to, żebym się przyglądała, ale nawet w kinie rzuciło mi się to w oczy, bo nawet jest zbliżenie na rozporek... i wydaje mi się też, że ma spodnie na spodnie założone, albo po prostu takie są :D

widać to w 04 - 07s.

:)

http://www.youtube.com/watch?v=xGJmObaqbmQ&feature=rec-LGOUT-farside_rev-rn-5r-1 -HM

ocenił(a) film na 6
XxChocolateFactoryxX

Hmm... dokładnie nie wiem, ale moje pierwsze skojarzenie to "styl" głównego bohatera. Osobiście się tak nie ubieram :D i możliwe, że nie mam o tym kompletnie pojęcia, ale w jego stroju nic by mnie chyba już nie zdziwiło :). Taki "emo styl" - ale to tylko moja sugestia, dzisiejsi nastolatkowie mają bardzo bujną wyobraźnie jeżeli chodzi o styl bycia. Pozdrawiam

XxChocolateFactoryxX

Też się nad tym nad tym zastanawiałem. Pamiętaj, że zrobił to po obejrzeniu filmiku na którym za pomocą rąk ktoś przedstawił scenkę jak zajmuje się sprzętem kolegi, potem za namową Sylvii ma ich przestraszyć. Może chciał wysłać właśnie sygnał "Możecie mi obc**gnąć, ja się was nie boję" - to mi przyszło do głowy jako pierwsze, ale nie wiem czy to nie nadinterpretacja :D heh

XxChocolateFactoryxX

Wcześniej też się o to pytałam i ktoś odpowiedział mi, że kostiomografka robiła mu specjalne, podwójne jeansy. Tylko po co? Mógł zapiąć ;)