6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324841
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Byłam na nim w kinie, z jakieś 3 czy 4 miesiące temu i nie moge sie doczekać, aż wyjdzie na
dvd aby mógł go obejrzeć mój chłopak. Film jak na polskie realia zrobił na mnie duże
wrażenie. Rozumiem że komuś może sie on nie podobac, czytalam poprzednią dyskusje na
30 wpisów i mniej więcej wiem co Was mogło razić w tym filmie.. Aczkolwiek pamiętajcie,że
film nie przedstawia nam większości polskich nastolatków, tylko jakąś odrębną grube ludzi i
dane środowisko. Sama mam różnych znajomych i wierzcie mi, że niestety to co jest
pokazane w Sali samobójców jest prawdą. Dziewczyny całują sie z dziewczynami, bo to jest
cool jak ktoś napisał, rodzice bogatych nastolatków nie mają dla nich czasu, a później sie
dziwią że dzieciak zaćpał, albo jest w ciąży. I uważam,że fajnie że w filmie główny bohater
jest gejem czy bisexualistą ponieważ wszystko było pokazane ze smakiem (jakoś nie
zgorszyła mnie scena pocałunku, ani judo:-) ), a warto mówić w filmach o tematach tabu.
Więc, wracając do meritum:) uważam,że film jest naprawde super i świetna do niego jest
muzyka.

Pozdrawiam:)