Jak można twierdzić, że ten film jest nic nie warty?
Osobiście polubiłam go i zachwycił mnie on:
1) Soundtrack
2) Gra aktorska (nie są to sztuczne Hollywoodzkie lalunie)
3) Prawda o życiu w szkole prywatnej
4) Bardzo dobrze przedstawione życie zapracowanych rodziców
5) Pułapki internetu!!!
Z punktu widzenia psychologicznego, można wynieść z tego filmu niezłą lekcję oraz wysuć wnioski.
Genialny film :).
To polecam obejrzeć, a zrozumiesz o czym osoba powyżej pisze. Film jest świetny to na pewno
Kurcze ale fajnie usluszec,ze komus ten film pomogl w jakis sposob:)Fajnie,ze sa ludzie ktorzy potrafia porownac film do swojego zycia i wyciagnac takie "potezne" wnioski:)
"To nie sztuczne hollywoodzkie lalunie!" - Nieznajomość amerykańskiego kina z wyższej półki głęboko mnie zasmuca. Meryl Streep, Angelina Jolie, Winona Ryder, Cate Blanchett to właśnie hollywoodzkie lalunie, którym polskie aktoreczki nie dorastają do pięt. Chyba że jedyne "hollywoodzkie" (nawiasem mówiąc tylko jedna amerykańska wytwórnia, Paramount, ma swoją siedzibę w Hollywood) filmy, jakie widziałaś, to American Pie, Szkoła Uczuć i tym podobne...
dla mnie sztuczne lalunie kryją się za osobami, które nie potrafią oddawać emocji na ekranie i nie uważam, że akurat to A. Jolie i inne są laluniami... to że są ładne, nie znaczy, że nie potrafią grać...
dla sprostowania w Transformerach 3 taką lalunią była obecna partnerka Sama... - Carley
miłego dnia