6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324769
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Zryta psycha u głównego bohatera to mało powiedziane, bardzo słaby psychicznie chłopak. Film mnie ujął pomysłem oraz przekazem o wiedźmach w sieci...daje dychę

użytkownik usunięty
Karinka_fw

Czy bardzo słaby psychicznie, nie powiedziałabym tak pewna siebie nie będąc w jego sytuacji (chyba że się mylę to przepraszam).

Ja bym powiedziała że naiwny, marzący o lepszym świecie, podatny na sugestie innych (najbardziej Sylwii)...
Hmm...walczył ze sobą, co widać wybuchami emocji, więc nie wygląda na słabego psychicznie. Dał się zmanipulować, nieszczęśliwie się zakochał (powiedzmy..) w Sylwii. Z rodzicami próbował na początku "żyć", ale w końcu to wszystko doprowadziło go do ostateczności, bardzo okrutnej.

Swoją drogą zrytej psychy nie miał - to świat jest zryty (brutalny), on był wrażliwy/romantyczny/destrukcyjny

Naiwny na pewno ale również słaby psychicznie (zamykając się w swoim pokoju nie chodząc do szkoły bo co bał się upodlenia, ośmieszenia, bał się rozmowy z rodzicami - nie chciał z nikim w realu rozmawiać).
Fakt że był to chłopak pragnący żeby było lepiej żeby było jak w bajce (wrażliwy na pewno). Słaby psychicznie skoro się poddał takiej paniusi z internetu skoro ta owa paniusia potrafiła go zmanipulować. Innego zdania nie mam. Targając się na swoje życie ma się jakiś uszczerbek na psychice i nikt tego nie powie (a do tego można być romantycznym, kochliwym, wrażliwym, naiwnym, słabym psychicznie chłopcem który chce być w centrum zainteresowania i który chce być akceptowany przez resztę społeczeństwa).