6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324681
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

9/10

użytkownik usunięty

Świetny! Poruszający! Dobra gra aktorska, muzyka i zdjęcia. Znakomicie opowiedziana,
poruszająca historia. Nareszcie polski film, który przekazuje coś widzowi, który jest o czymś.
Moim zdaniem jak najbardziej należy mu się ocena 9/10 gdyż pod każdym względem jest
doskonały. Jest to tylko i wyłącznie moja, subiektywna ocena. POZDRAWIAM wszystkich,
którym się podobało!

ocenił(a) film na 8

popieram, wreszcie film o kims i czyms konkretnym, moze nie wszyscy bohaterowie na medal, ale jak najbardziej kulesza jest super. plus mega animacja.

ocenił(a) film na 10

Nie mogę napisać nic więcej niż "Popieram w 100%!"

evcia606

Tak ! Poruszający. Wiele gejowskich fiutów poruszyło się na tym filmie. Widzę, że twój również zabrykał hehehe.

o_m_e_n

ty wo_m_e_n znowu odniesienia do męskiego krocza, ty naprawdę szukasz chłopa dla siebie.hehehe

swojak_2

swojak_2 ciebie widzę cieszy to . Pewnie marszczysz freda przy zdjęciu Gierszała.

o_m_e_n

Ty wo_m_e_n , nie zgadłeś. Nie naśladuję ciebie.hehehe

swojak_2

Wiem, że nie naśladujesz. Jakbyś naśladował to byś nie marszczył freda przy zdjęciu Gierszała.

o_m_e_n

wo_m_e_n czytaj ze zrozumieniem. Nie zrozumiałeś heheheh

swojak_2

Sam se przeczytaj ze zrozumieniem gejusiu.

o_m_e_n

wo_m_e_n nie zgodziłem się być twoim chłopcem, szukaj dalej

swojak_2

"nie zgodziłem" tak, tak ... pewnie tylko czekasz jak jakiś facet się do ciebie tyłem odwróci podstępny gejku.

o_m_e_n

omen znowu się nie powstrzymał przed zrobieniem syfu na forum

o_m_e_n_

Co do syfu na forum to patrząc na twoje działanie i wypociny można mieć inne zdanie kto robi ten syf.