Zacznę od tego, że film mi się podobał. Uważam, że jest dobry i jeszcze punkcik za fajna muzyke do filmu. Ale nie o gustach i problematyce tematu chcę tutaj mówić. Otóż czytając dyskusje na temat tego filmu cały czas natykam się na obrazliwe komentarze jednego z użytkowników i strasznie mnie to denerwuje. Jesli komuś film się nie podoba to niech po prostu oceni go, napisze jakiś komentarz lub jeśli chce, wda się w INTELIGENTNĄ DYSKUSJE! A ten osobnik (nie chcę mówić nicku, bo Ci co są w temacie na pewno wiedzą o kim mowa) rzuca tylko kilka słów i zazwyczaj o niezbyt cenzuralnej treści. Takim zachowaniem przeczy sam sobie, bo najwyrazniej film wywarł BAAAARDZO duży wpływ na nim skoro tak intensywnie śledzi rozmowy na jego temat. I jeszcze sie zdradza, że zna obsade polskich seriali. Nic do nich nie mam, ale jeżeli koleś w komentarzach obraza wszystko to o czym wspomniałam, a tak wielce zna sie na tematyce, musi być na więc bieżąco. Tak więc mógłbyś sie opamiętać, albo powinni cię stąd wykopać. Pozdrawiam wszystkich!