Nie mogę się doczekać notowania,jestem ciekawa ile sprzedano biletów...
Mam nadzieję,że film dobrze zadebiutuje ;)
Na pewno może cieszyć,że zadebiutował na pierwszym miejscu,wiele osób pewnie się wahało czy iść czy nie iść i pewnie pójdą w ten weekend lub następny.
Dobra oglądalność jest jak zielone światło,więc może niedługo rozwinie się u nas kino gatunkowe.
Marzę o polskim,dobrym musicalu lub filmie w stylu retro.
P.S: O wiele przyjemniej ogląda mi się ss czy galerianki od filmów w stylu śniadanie do łóżka,dlaczego nie itp.
dziś o tym filmie było w rozmowach w toku, a teraz ma jeszcze darmową reklamę na demotach, to powinno podnieść mu oglądalność
Nie rozumiem waszej uciechy - film robiony na czyimś pomyśle 'Black Heaven' a wy tu jeszcze dysputy o dochodach...
jeżeli film będzie się dobrze sprzedawał, lepiej od tych durnych, nieśmiesznych polskich komedii, to będzie oznaczać że u polaków zaczyna powstawać jakiś gust filmowy.
no ja myślę, bo to był najlepszy film jaki w ciągu ostatnich kilku lat stworzyli Polacy. Poza tym mi się bardzo podobał, bo dotyczy tak naprawdę każdego z nas, bo wszystko zaczęło się od głupiego filmiku na Facebooku...masakra ! Film zaje.bisty jak dla mnie
Nie zgadzam się z opinia WeNus_91 że jest to najlepszy film PL w ostatnich latach,
Śmiało mogę stwierdzić że RÓŻYCZKA jest lepsza. REZERWAT (Na fazę "Job ostatnia szara komórka" no i Dzień Świra).
Film ten nie będzie podobał się każdemu ponieważ jest kontrowersyjny.
Przedstawione jest tu kilka istotnych problemów:
1. facebook nk itp. jeden dobry powód by nie zakładać sobie konta na tych portalach jest taki, że jak coś schrzanisz (spuścisz się na treningu kiedy koleś cię "przytula") to mniej osób może wskazać Cie palcem.
2. uzależnienie ogólne od internetu i wczuwanie się za bardzo w różnego rodzaju subkultur i wpływy innych "sekt" itp.
3. bogaci rodzice w duzym mieście za bardzo przejmują się swoimi karierami zamiast własnymi dziećmi ( swoją drogą Dominik był bardzo rozpieszczony i nie przyjmuje odmowy)
itp itd
pomysł ok, ukazanie problemu ok, tylko miałem wrażenie że ten film ciągnie się strasznie, takie flaki z olejem mało dynamizmu, ciężki, ktoś napisał że efekty są fajne - moim zdaniem grafika tej gry jest z 2000roku same kwadraty (ale jak na polski film ok).
ogólnie bardzo lubię nietuzinkowe filmy typu Milczenie Owiec, Efekt Motyla, Kino Tarantino, Requiem dla snu, Pianista, Chłopiec w pasiastej piżamie.
uważam, że jest to film typu wojna polsko ruska, wszyscy jesteśmy Chrystusami i tak samo się czułem po jednym i po drugim i po trzecim ciężki i znudzony.
Zgadzam się co do Różyczki i Rezerwatu.
Nie chodzi o dochody jako takie tylko o zmotywowanie do rozwijania kina gatunkowego i progres.
W Polsce kręci się filmy,które są opłacalne,więc jeżeli sala zarobi to na sfilmowanie swoich oryginalnych pomysłów zdecydują się kolejne osoby.
Mam nadzieję tylko,że nie będzie to oznaczało wysypu filmów z wplątanymi animacjami,bo przeginanie w każdą stronę jest niezdrowe.