Biorąc pod uwagę, iż jest to drugi film w dorobku Komasy, Sala wypada c Sala wypada całkiem udanie. Smiesza mnie komentarze typu film był o niczym wolę obejrzeć "Salt"(pewnie jest bardziej realny i opowiada zapierajaca dech w piersiach historię). Czytałem także, że animacja jest na poziomie Mario(sorry, ale ci co to piszą, chyba nigdy nie grali w mario). Aktorstwo - dobre, wystarczy obejrzeć rolę Kuby Gierszala we "Wszystko co kocham" i porównać. Film dla emo? Czyli jeśli w jakimś filmie głównym bohaterem jes hip hopowiec albo policjant, to znaczy, że jest to film tylko dla nich? Jasne, że nie jest to jakieś arcydzieło, ale jest to powiew świeżośći, próba pokazania, iż polski film to nie tylko kino moralnego niepokoju i komedii romantycznych. Reasumując, dobrze uchwycone problemy z jakimi zmagał się Dominik. Wszyscy mówią, że ukazuje siłę internetu, ale ja zaryzykuję i napisze, że pokazuje jaką siłą jest i jak potrafi zniszczyć człowieka plotka.ałkiem udanie. Smiesza mnie komentarze typu film był o niczym wolę obejrzeć "Salt"(pewnie jest bardziej realny i opowiada zapierajaca dech w piersiach historię). Czytałem także, że animacja jest na poziomie Mario(sorry, ale ci co to piszą, chyba nigdy nie grali w mario). Aktorstwo - dobre, wystarczy obejrzeć rolę Kuby Gierszala we "Wszystko co kocham" i porównać. Film dla emo? Czyli jeśli w jakimś filmie głównym bohaterem jes hip hopowiec albo policjant, to znaczy, że jest to film tylko dla nich? Jasne, że nie jest to jakieś arcydzieło, ale jest to powiew świeżośći, próba pokazania, iż polski film to nie tylko kino moralnego niepokoju i komedii romantycznych. Reasumując, dobrze uchwycone problemy z jakimi zmagał się Dominik. Wszyscy mówią, że ukazuje siłę internetu, ale ja zaryzykuję i napisze, że pokazuje jaką siłą jest i jak potrafi zniszczyć człowieka plotka.