6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324769
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Pytanie kieruje tylko do osób, które film oglądały. W sieci można zobaczyć kilka zwiastunów, sporo recenzji i podrzędnych rozbuchanych lub superpesymistycznych komentarzy. Pytanie czy film nie jest stratą czasu, nie wiem jak nastawić się na grę aktorów, chociażby ich kwestie wypowiedziane w trailerach.. działają na nerwy, są sztuczne i takie nabuzowane emocjami których nie ma, ale z drugiej strony to jest innowacja. Które aspekty są bardziej sugestywne i powinny mnie przekonać?

ocenił(a) film na 9
Madam_Capuletti

Sam bardzo się wahałem czy iść na ten film ale okazało się że film był naprawdę świetny. Gra aktorska bardzo dobra, naprawdę czuło się profesjonalizm w produkcji i określę ten film jako "Requiem dla snu" w wersji soft, polecam !

ocenił(a) film na 8
Madam_Capuletti

nie wiem jaki masz gust i czego oczekujesz po tym filmie, ale na pewno wart choćby po to, żeby zobaczyć, że polskie filmy potrafią mieć efekty specjalne na poziomie kina hollywoodzkiego, a i fabuła ociera sie miejscami o porządny thriller. Animacje bardzo przypominają rękę Bagińskiego, choć z tego co się orientuję to nie on robił efekty. Szczerze z ręką na sercu, nie nudziłem się w kinie nawet minuty. polecam

ocenił(a) film na 9
Madam_Capuletti

Jak dla mnie bardzo smutny i wstrząsający, ale gdybym nie poszła, na pewno bym żałowała.

ocenił(a) film na 8
elwiria

Myślałam, że będzie raczej o uzależnieniu i znajdą się tam tandetne dialogi. Jednak film mnie zaskoczył. Wstrząsnął mną, pokazał inna stronę człowieka, której nie zobaczysz w innym, współczesnym polskim filmie. Ciekawa koncepcja. Warto. Polecam, naprawdę warto zobaczyć.