6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324681
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

no, sorry, ale takie mdłe historyjki wzruszyć mogą chyba tylko niedorobionych licealistów. Nie ma w tym filmie nic nowatorskiego, jedynie zapatrzenie w internet i w mangę. Reżyser dałby spokój takim grożeniem palcem i przestrzeganiem przed siecią, bo to się robi naprawdę dziecinne

DarkSideOfTheMoon

si, si, 100% poparcia!

ocenił(a) film na 10
DarkSideOfTheMoon

I napewno napisał to "niedorobiony licealista" Weź się człowieku zastanów czasami co piszesz ;/
No tak zapomiałam, że teraz Polacy najchętniej oglądaliby jakieś filmy, w których nie ma żadnego przesłania, tak żeby ich prosty umysł mógł zrozumieć problematykę filmu bez zastanowienia i głębszych rozmyśleń.
Moim zdaniem ten film nie ma wzruszać tylko przestegać i uczyć.

ocenił(a) film na 10
Norie420

zgadzam się z Norie420.
Teraz "najlepsze filmy" to takie gdzie Megan Fox lata z gołym tyłkiem lub bardzo "oryginalne" filmy o mafii gdzie wszyscy noszą pistolety i się zabijają.

ocenił(a) film na 3
douceur

Macie racje. Film może być banalny, tandetny, kiepsko zrealizowany i tak naiwny, że nawet średnio myślący widz po prostu go nie kupi, ale dopóki ma "przekaz" to jest głęboki, oryginalny i dający do myślenia -.-

ocenił(a) film na 5
DarkSideOfTheMoon

Zgadzam się. Beznadziejna gra głównego bohatera, dialogi nienaturalne, sztuczne, wyuczone. Cały film ckliwy. Stereotypowy bohater. Ciekawy temat, ale niestety miernie wykonany.

DarkSideOfTheMoon

Jak mnie wkurza jak ktoś nie widział filmu, a wypowiada się jak krytyk. Taki pewny siebie , ze dramat. Ludzie przestańcie szufladkować, znać się na wszystkim jak ciul wie kto. Idźcie do kina, a potem oceniajcie. Takie trudne?

ocenił(a) film na 5
elkas22

Byłam w kinie wczoraj, skoro masz inne zdanie o tym filmie to ok, ale nie miej pretensji do ludzi, że go nie podzielają.