6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324769
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Daje 10/10

ocenił(a) film na 10

Jest mądrym i interesującym filmem . Strasznie mi sie podobał , ale nie tylko on . Podobał mi się także Dominik grający w Sali Samobójców głównego bohatera . Poza tym film jest perfekcyjny , i wiecie co to jest dowód na to że Polacy też umią pisać filmy ! Brawo . ! Najlepszy film jaki oglądałam to Sala Samobójców . :***

akuku_3

GRAŁ w Sali Dominika to Jakub Gierszał, a Dominik BYŁ głównym bohaterem. Takie krótkie sprostowanie :)
Perfekcyjny może nie, ale na prawdę świetny, te błędy można darować (nawet teraz nie umiem jakiegoś wymienić) bo film wstrząsa, porusza, nie da się tego opisać, szarpie emocjami, po takim seansie nie mogę usiedzieć w miejscu, jak już na napisach się wypłaczę i po nich też (zdecydowanie za krótkie te napisy) to chodzę po całym domu i krótko mówiąc przeżywam, całą sobą. Nie powiem, że kocham takie filmy bo to jakoś nie pasuje do "Sali Samobójców", ale po obejrzeniu zawsze pełną siłą dochodzi do mnie, że dla mnie to już nie jest tylko film, a myślę, że o to chodzi, żeby wczuć się w to wszystko, wejść w tą historię, dotrwać do końca, a potem nie zapomnieć. Nie można zapomnieć - ja nie mogę..