6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324803
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Po 20 minutach naszła mnie myśl żeby spier.... z kina. Żałuje że tego nie zrobiłem. Film obrzydliwy, smutny, depresyjny. Nie powinno się robić takich filmów. Dziwne że kilka znanych aktorów wystąpiło w tym czymś, chyba dla pieniędzy tylko. Jedyny plus za muzykę, która nie powalała, ale momentami nie była bardzo zła. Tak czy siak 1/10, odradzam oglądać!

użytkownik usunięty
nik20

Obrzydliwy? W którym momencie? Wyczuwam homofobię w Twojej wypowiedzi. Nie, absolutnie nie był obrzydliwy. Za to nudny i przewidywalny, jak cholera!

nik20

właśnie powinno się kręcić więcej dramatów w Polsce, a nie głupawych komedii. Dramaty mają na celu stwierdzenie faktów, jak jest naprawdę. Jak ktoś nie potrafi tego odczytać i docenić to niech spada, i nie ogląda takich filmów.

ocenił(a) film na 10
xLoveGamex

PODZIELAM. Nie wiem jak większość naszego społeczeństwa ale ja juz mam dość tych 'śmiesznych' komedyjek romantycznych z ciągle tymi samymi twarzami ! (Kot, Karolak itd)

ocenił(a) film na 5
xLoveGamex

Prawda powinno być wiecej tego typu filmów niż głupich komedii itp. Nie prawda film wcale nie jest wybitny i wolałbym, żeby krecono jednak wyższych lotów filmy. 3 Sala nie pokazuje jak jest, tylko jak może być w skrajnym przypadku. A nawet bardzo skrajnym

ocenił(a) film na 10
nik20

DENNA TO JEST TWOJA WYPOWIEDŹ I TEMAT POSTU.

ankelaa

po odpowiedziach widzę, że emo i dzieciom neostrady film się spodobał

ocenił(a) film na 10
nik20

dzieci neostrady- to właśnie prezentujesz sobą :)
Taka rada na pzyszłość- dorośnij :)

ocenił(a) film na 10
nik20

taaa odrazu obrzydliwy bo zobaczyles jak 2 kolesi sie caluje tez mi cos ..
film rewelka. cos innego. ciekawie przedstawiony.
nie lubie polskich filmow kinowych ale ten zrobil na mnie wrazenie. a mam 21 lat i nie jestem jakims ku*** dzieckiem neostrady ... zalosne..

ocenił(a) film na 10
olka19_19

potwierdzam

ocenił(a) film na 1
ankelaa

ankelaa juz Ci mówiłem gdzie Twoje miejsce i nie pisz żeby dorosnąć, bo póki co po Twoim profilu widać, że masz max 15 lat.

Przez TV i foxkids oglądać. Aaa i nie zapomnij o 19 na TVP przełączyć.

ocenił(a) film na 4
Tankiel

Moim zdaniem film dość beznadziejny. Nowy, polski "zmierzch" (w sensie rozgłos i przesadny zachwyt). Film dla inteligentnych ludzi (ehe). Spodziewałam się po tym filmie duuużo więcej patrząc na recenzję i opinię. Jak można twierdzić, że ten film przedstawia realia? Rozumiem uzależnienie od facebooka,internetu. Ale jeżeli ludzie piszą, że jest prawdziwy to znaczy, że też mają zamiar dać się namówić jakiejś różowo-włosej wariatce na wzięcie dużej ilości psychotropów i odebrania sobie życia? Śmierć Dominika mnie w ogóle nie wzruszyła, byłam bardziej tym zażenowana. Postać była wkurzająca, egoistyczna i przede wszystkim strasznie GŁUPIA. Może więc niech tacy ludzie traktują go jako przestrogę, ludzie mało wymagający od filmu. Ja wolałabym żeby ta postać była normalną, mądrą osobą, którą to dotknęło. Wtedy byłoby to straszne. A rozpieszczony, durny chłopak z bogatej rodziny ? Bardzo poruszające.

ocenił(a) film na 8
Tankiel

wiesz co tankiel... jesli ten film tak bardzo ci sie niepodoba io tak ci wisdi... to cos sporo czasu spedzasz na jego forum dyskutujac o nim... jakas niezdrowa fascynacja... jak ci kryptogeje ktorzy cale dnie spedzaja na dyskutowaniu o tym "czemu nie nawidza pedalow" ... :P

ocenił(a) film na 10
Tankiel

Tankiel narazie to ty pokazujesz swoim szczeniackim zachowaniem ile możesz mieć max lat :)