6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324769
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Ot takie moje spostrzeżenia, może ktoś je doda.
1. W scenie gdzie Dominik już naćpał się tych tabletek i widzi w barze Sylwię widać, że nie
ma ona żadnych ran na rękach. Chyba że to jest jego "szczęśliwa" halucynacja. :)
2. Data publikacji filmiku z nagraniem jego śmierci to 4 marca 2011 czyli polska premiera
filmu.

1. Hmm oglądałam tylko raz w kinie i jakoś nie pamiętam, a czy Sylwia przypadkiem nie miała bluzki z długim rękawem, takiej świecącej? Jeśli nie, to chyba właśnie taka "szczęśliwa" halucynacja, pocałunek, którego nigdy nie było, uśmiech, którego nie było, tak pewnie to to.
2. Na prawdę? Ja byłam tak bardzo roztrzęsiona, że zwyczajnie nie zauważyłam. Chyba o to chodzi, że w miarę oddalania się tego ekraniku to była jakby strona internetowa i że to wszyscy którzy oglądali w kinie, czy gdzieś byli tymi 20 milionami ludzi. Czyli można rozumieć to tak, że weszliśmy na YT i oglądaliśmy umierającego Dominika. Ja na pewno nie byłam tą osobą co napisała R.I.P czy też [*] , ciekawe kto z was był?

ocenił(a) film na 10
GirlEdyta

ciekawe spostrzezenie. rzeczywiscie to moglo wygladac, jakbysmy to my ogladali jego smierc.

ocenił(a) film na 9

ja mam takie jedno... Skąd matka Dominika miała hasła do jego postaci w grze? i skąd wiedziała gdzie ma se udać i z kim porozmawiać? dziwne

użytkownik usunięty
DarkBartek

Rozmowa Dominika z rodzicami po odłączeniu od internetu- "Oni się nazywają sala samobójców". A matka prawdopodobnie założyła tam osobne konto.

ocenił(a) film na 9

założyła osobne konto ? Nie ! Przeciez ewidentnie "chodziła" postacią Dom!n!ka

użytkownik usunięty
fragola23

No to pewnie komputer zapamiętał hasło.

ocenił(a) film na 9

tylko jak było pokazane jak sie logował to sam wpisywał hasło nawet śmiałem się z jego loginu xD ale może, może

DarkBartek

Viewer zapamiętuje hasło. Bohater filmu miał tam ustawione "miejsce startowe" i zapewne był tam ostatni raz.

ocenił(a) film na 9
uln

ostatni raz był na parkiecie z Sylwią, bo tam go wylogowało i jak pisałem wyżej sam wpisywał hasło jak było pokazane jak sie loguje ;p

DarkBartek

Napisałem już - miał ustawione MIEJSCE STARTOWE w sali samobójców.

DarkBartek

Inspiracją filmu było Second Life w którym za pierwszy razem wpisujesz hasło zapamiętywane przez viewer.
EOT