Ten film jest polski ale jest na prawdę świetny... Nie oceniaj filmu po kraju produkcji... A przynajmniej nie w tym wypadku.
POPIERAM! : D ale ja jeszcze coś od siebie: mi się film bardzo podobał, nie nazwałabym go thrillerem, film był trudny,ciekawy i w pewnych momentach to aż każdy zapierał dech z emocji. Film fajny,mi się podobał, ale był też smutny.
ja też na początku tak myślałam ale zostałam namówiona i ruszyłam do kina i dawno nie widziałam takiego dobrego polskiego filmu.
pozdr dla LP Zion :D
O.o
Tak se z nudów napisałem ten temat xD Jutro idę z klasą na to do kina, wiec zobaczymy. Opis naprawdę ciekawy. Ale z drugiej strony ciężko nie oceniać filmu po kraju produkcji bo 99% polskich filmów mi się nie podoba.
Terz hciałem obejrzeć ten film nawet ta gęby z plakatu wydawały mi się jakieś polskie...patże a tu polski film! H**! Nieidę!
a większość tych 99% to komedie typu Ciacho, Jak pozbyć się cellulitu itp. xD
nie wiem jak u was w kinach ale u mnie "Sala Samobójców" jest od 18roku życia O.o
haha, tak samo pomyślałam jak zobaczyłam :D Pomyślałam: no kurde, myślałam że dobry a tu polski.
No i miałam niezłe zaskoczenie. Pierwszy polski dobry film w ostatnich czasach !