6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324749
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Zarejestrowałem się specjalnie żeby móc ocenić ten film, mimo iż z serwisu korzystam na
co dzień i konto było mi nie potrzebne. Jeden z lepszych polskich filmów jakie w ogóle
widziałem. Jakub Gierszał - przyszłość polskiego kina !!!!

użytkownik usunięty
klaunator

A może przepis na kurkę po włosku?

ocenił(a) film na 10
klaunator

popieram klaunatora, swietny film, a kto nie rozumie niech lepiej nie komentuje :)

ocenił(a) film na 3
coco_coco

to przykre że ludzie piszą takie bzdety jak "kto nie rozumie niech nie komentuje". wszystko cacy, ale co, jeśli Tobie się po prostu podobał film ale go nie zrozumiałaś/eś, lub tylko Ci się tak wydaje?
Ja sobie odpuściłem mniemania o tym, czy zrozumiałem "co poeta miał na myśli", bo to jest godne szkoły podstawowej czy gimbusów. Jeśli dajesz temu czemuś 10/10, to dla dobrego polskiego kina, jak Dzień Świra, Wszyscy jesteśmy Chrystusami a nawet tych wszystkich filmów Lubaszenki (sic!) chyba brakło by Ci skali.
Jest dużo bardzo dobrych czy świetnych filmów, co nie oznacza, że te, które takimi tylko wydają się być zasługują na 10/10. Idź spać, jutro szkoła.

użytkownik usunięty
coco_coco

A może zurek z kiełbaską?

ocenił(a) film na 8

Miałam już nie komentować Twoich postów, ale się kurna nie da:(
Z każdym Twoim postem udowadniasz, ze jesteś na poziomie podstawówki. I jeszcze jedno film Ci się nie podobał, masz takie prawo ale czytając Twoje wypowiedzi dochodzę do wniosku, ze przestałaś być wiarygodna. Do tego stopnia, ze zaczynam się zastanawiać czy film wysoko przez Ciebie oceniany na prawdę został dobrze odebrany, czy raczej sugerowałaś się nominacjami lub znana aktorką?
Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
adrastea

Musisz się nauczyć samokontroli kobitko :]

ocenił(a) film na 9

A może flaczki z calistreu?

ocenił(a) film na 8

Młoda osobo, po pierwsze nic nie muszę;)
Po drugie, powinnaś się w końcu określić, czy chcesz aby Cię traktować poważnie czy raczej odpowiada Ci rola błazna forumowego? Po Twoich postach nikt nie będzie poważnie traktował Twoich opinii o filmach. To, że film Ci się nie spodobał nie oznacza, że jesteś niedojrzała ale twoje kulinarne posty owszem.
Mimo wszystko pozdrawiam.

ocenił(a) film na 3
klaunator

Wczoraj byłam na tym filmie z chłopakiem, ja wyszłam zachwycona, on nie.
To jeden z lepszych filmów jakie widziałam ostatnio. Niestety ale dotyka dzisiejszą codzienność, odkrywanie prywatności na Facebooku, poczucie, że wirtualny świat jest lepszy, bezproblemowy. Scena z odcięciem Dominika od internetu, kiedy wpadł w szał- podejrzewam, że to scena z wielu domów. Do tego gra Jakuba, filmowego Dominika, podwyższa poziom filmu.

kasiesia

popieram. Również wyszłam zachwycona filmiem.