Naprawdę można się przerazić, spojrzeć inaczej na to co się dzieje wśród ludzi w internecie. Oczywiście do tego dochodzi to, ze chłopak przyznaje się do bycia gejem, co nie jest akceptowane przez jego rodzine. Jak dla mnie film jest naprawdę dobry.
Również uważam, że film jest bardzo dobry... I z tego co widzę po znajomych to większość, która miała naprawdę poważne problemy w życiu rozumie i akceptuje go. Tak naprawdę wystarczy byle głupota żeby taka sytuacja (jak przedstawiona w filmie) się zaczęła, nie musiał być tu wcale przedstawiony homoseksualizm (między innymi incydent na lekcji judo)... to mogło być cokolwiek, co wystarczyłoby do tego by poczuć takie upokorzenie, wstyd i strach przed opinią ogółu.
Jak dla mnie film jest powalający i na długo zostawia ślad w pamięci.
Cieszę się, że było mi dane go oglądnąć i jestem dumna z tego, że jest to polska produkcja.
Podzielam wasze zdanie. Film porusza bardzo ważne problemy. Już to decyduje o tym że warto go obejrzeć.
Dzisiaj byłam na tym filmie z klasą. (3 klasa gim.) Zrozumiałam film bardzo dobrze, w odróżnieniu od moich znajomych w klasie (nie wszystkich oczywiście)...
Za film daję 10/10, bo to jest świetna produkcja, film jest fantastyczny, otworzył mi oczy na pewne sprawy.
Uzależnienie, depresja, znajomi, to rzeczy, które bardzo często napotykam w sieci, teraz czuję, że są mi one w pewnym sensie znane, bliskie.
Nie rozumiem jednego, jak można skreślić film tylko z tego powodu, że główny bohater (który wg mnie zagrał fenomenalnie), był tak jakby w stylu 'emo'...
Również polecam, warto go obejrzeć <3
Pierwszy polski film, który sprawił,że płakałam i nie mogłam przestac o nim myślec przez długie godziny. Byłam na nim 2 razy, poszłabym trzeci, ale z kasą troche cienko. Większośc osób uważa,że film jest o emo geju. Współczuje takim ludziom. Nie widzą oni tego,że film opowiada historię, ukazując problem nietolerancji, chęc akceptacji i świat, w którym pomimo tego,że wszystko wydaje się proste-wcale takie nie jest. Moim zdaniem dwa słowa potrafią opisac ten film bezbłędnie:GŁĘBOKI i REALNY.